Hansgrohe - Ga voor groen en win exclusieve fietsprijzen

Is het enige ‘groene’ in jouw badkamer het vetplantje bij het bad? Dat kan beter en leuker! Met slimme technologieën helpt hansgrohe je om bewuster en efficiënter met water om te gaan. Dankzij EcoSmart kun je tot wel 60% water en energie besparen! Zo houd jij energie over voor leukere dingen: bij aankoop van een EcoSmart product maak je namelijk kans op een digitale meet & greet met BORA-hansgrohe profwielrenners Peter Sagan of Wilco Kelderman, exclusieve Tour de France-pakketten en Nationale Fietsbonnen ter waarde van 400 euro!

Hoe het werkt

Meedoen met de actie is simpel: Als je tussen 31 mei en 18 juli een hansgrohe EcoSmart product koopt, kun je een kopie/foto van je bon achterlaten via deze link. We controleren dan je bon en je dingt mee naar de fietsprijzen. Elke unieke bon is een lot: 10 producten op een bon is één kans, 5 aparte bonnen is vijf keer meedoen. Let op: het gaat hier wel om facturen, en niet om offertes.

Bekijk hansgrohe Ecosmart per categorie

Maak kans op mooie prijzen

Niet alleen ín, maar ook buiten de badkamer gaat hansgrohe vol voor groen. En welk vervoermiddel is er groener dan de fiets? Dat is één van de redenen waarom hansgrohe al een aantal jaar de naamsponsor van het wielrenteam BORA-hansgrohe is. En namens dat team mogen we een aantal gave prijzen weggeven:

hansgrohe buy green ecosmart tour de france

20x Een digitale meet&greet met Peter Sagan of Wilco Kelderman tijdens de Tour de France

Jij mag gewoon Peter en Wilco zeggen hoor! Tijdens de Tour de France, waarin ze hopelijk weer gaan knallen, maken de drievoudig wereldkampioen en de Nederlandse kopman in de Tour tijd om jouw vragen te beantwoorden via Zoom. Samen met 9 andere fans kun je ze spreekwoordelijk het tenue van het lijf vragen. Heb jij je lijstje al klaarliggen? Natuurlijk krijg je ook een VIP-pakket met officiële merchandising van het team.

hansgrohe buy green ecosmart tour de france

40x Exclusieve Tour de France pakketten

Dit jaar bestaan we 120 jaar, en het team zal tijdens de Tour speciale shirts dragen. Hoe deze eruit gaan zien, mogen we nog niet zeggen, maar 40 fietsfanaten krijgen een VIP-pakket met dit limited edition shirt, een JBL-muziekbox en andere fietsprijzen.

hansgrohe buy green ecosmart tour de france

5x Nationale Fietsbonnen t.w.v. 400 euro

Geen wielrenfan, maar wel toe aan een nieuwe fiets(accessoires)? Ook dan is deze actie de moeite waard: we geven namelijk 5 Nationale Fietsbonnen t.w.v. 400 euro weg!

Deze actie loopt van 31 mei t/m 18 juli. Omdat de Meet&Greets tijdens de Tour de France (week 27/28) plaats vinden, zullen de winnaars kort hiervoor al worden gekozen, en niet aan het einde van de winactie.

Zo helpt hansgrohe je om water en energie te besparen

Zuinig omgaan met grondstoffen en water speelt een rol bij alles wat we doen, daarom zeggen we wel eens dat ‘groen’ handelen ons in het bloed zit. Jij merkt daar weinig van, want je geniet nog steeds van al het comfort, maar je bespaart dankzij EcoSmart, CoolStart, Ecoclick, EcoStop en Airpower wel water en energie.

De hansgrohe EcoSmart techniek helpt je bijvoorbeeld water te besparen met ingebouwde techniek die de waterdoorlaat stabiliseert en verlaagt. Bij douches zorgt deze techniek ervoor dat je nog maar 9 liter per minuut verbruikt (in plaats van 12-20 liter). Dat er minder water uit komt, merk je nauwelijks: doordat deze producten een net iets ander binnenontwerp hebben, en het water vaak wordt verrijkt met lucht (AirPower), heb je net zo veel waterplezier als met ‘normale’ producten. Maar nu ben je wél milieubewust bezig!

hansgrohe buy green ecosmart tour de france