hansgrohe Tour de France Winactie

Beleef een sportieve zomer met hansgrohe! Koop tussen 1 juni en 31 juli 2024 een hansgrohe-product bij Sanitairwinkel en maak kans op een van de 5 sportieve hansgrohe mountainbikes t.w.v. €1100. 

hansgrohe winactie mountainbike

Dit kun je winnen

Doe mee met de hansgrohe Tour de France actie en maak kans op een van de 5 sportieve hansgrohe mountainbikes ter waarde van €1100,-

Zo maak je kans!

Meedoen aan deze actie is eenvoudig. Koop tussen 1 juni en 31 juli 2024 een hansgrohe-product bij Sanitairwinkel en upload je factuur via de speciale actiepagina

Voorwaarden:

  • Je hansgrohe product moet gekocht zijn tussen 1 juni en 31 juli 2024.
  • Je kunt je factuur tot uiterlijk 4 augustus indienen via de actiepagina.
  • De actie is alleen geldig voor consumenten en installateurs.
  • Je kunt maximaal 5 facturen per adres indienen.
  • De winnaars worden in de week van 5 augustus bepaald.

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Ontdek het assortiment van hansgrohe

Bij hansgrohe vind je alles voor jouw droombadkamer in één stijl en van dezelfde kwaliteit. Of je nu een hansgrohe douche, toilet, wastafel, meubel, spiegel of mengkraan koopt; je kunt erop vertrouwen dat deze mooi blijft en lang meegaat. Heb je oog voor het milieu? Kies dan voor producten met innovaties als EcoSmart of AirPower die je helpen om water te besparen. Zo creëer je met hansgrohe een duurzame badkamer die perfect past bij jouw stijl!

Bekijk alle hansgrohe-producten

hansgrohe als wielrensponsor

Sinds 2017 is hansgrohe sponsor van Team Red Bull - BORA - hansgrohe, een Duitse UCI World Tour wielerploeg. Dit professionele wielerteam fietst internationaal met 30 atleten uit tien landen.  

Er zijn verrassend veel overeenkomsten tussen wielrennen en het creëren van badkameroplossingen. Het draait allemaal om de samenwerking tussen mensen uit verschillende landen met uiteenlopende specialismen. Teamwork en wederzijds respect zijn cruciaal om tot een goed eindresultaat te komen. Ook spelen materiaal, kwaliteit en details een grote rol: in de wielersport moet elk tandwiel gesmeerd zijn en elke versnelling soepel lopen. Bij hansgrohe is dat niet anders: elke kraan en elk onderdeel moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en moet soepel lopen voordat het de fabriek verlaat.

Een andere overeenkomst is het efficiënt omgaan met water en energie: een topsporter mag geen calorie verspillen tijdens het beklimmen van een berg, net zoals de producten van hansgrohe geen druppel water mogen verspillen in jouw badkamer. Zo laat hansgrohe zich inspireren en motiveren door de topsport om nóg harder te werken aan de perfecte oplossingen voor jouw droombadkamer.