Hotel Giftcard Actie

Placeholder

Ga je jouw badkamer verbouwen?

Profiteer van onze Hotel Giftcard Actie!

Wanneer je in de maand april in één van onze showrooms een complete badkamer of toilet koopt dan ontvang je een gratis hotel giftcard waarvan de waarde kan oplopen tot wel € 1000! 

€1000 gratis giftcard bij een showroom bestelling vanaf €7500
€500 gratis giftcard bij een showroom bestelling vanaf €5000
€200 gratis giftcard bij een showroom bestelling vanaf €2500
€100 gratis giftcard bij een showroom bestelling vanaf €1500

Maak nu een afspraak en profiteer

Hotel Giftcard Actie
vialuxury giftcard

€50 GRATIS GIFTCARD | Bij een online bestelling vanaf €200

Wanneer je een online bestelling plaatst dan ontvang je een gratis hotel giftcard ter waarde van €50.  Als je bij een showroom bestelling niet aan de minimale bestelwaarde van €1500 komt maar wel boven de €200 ontvang je uiteraard ook de €50 giftcard.

Shop online en claim jouw giftcard

vialuxury logo

Over ViaLuxury

De #1 in luxe 4- en 5 sterren hotelervaringen

Bij ViaLuxury, profiteer je het hele jaar door van exclusieve kortingen op luxe hotel experiences! Met haar bijzondere selectie aan vier- en vijfsterrenhotels geniet je gegarandeerd van een luxe verblijf met een aantrekkelijke prijs.

Door de jarenlange samenwerking met de beste hotels biedt ViaLuxury luxe hotelarrangementen aan. Kom tot rust bij een wellness arrangement of boek een sportieve getaway met een fietsarrangement.

Al jarenlang heeft ViaLuxury.com een hoge score op Trustpilot en dit wordt ook bevestigd met de uiterst positieve 10.000ste review! Dit toont aan dat ViaLuxury de juiste koers vaart en zich inzet om de best mogelijke hotelervaring voor iedereen toegankelijk te maken.

Meest gestelde vragen

Hoe en waar kan ik de giftcard verzilveren? 
De hotel giftcards zijn te besteden op de arrangementen van ViaLuxury.com. Op de webpagina vermeld op de giftcard hebben we al een aantal mooie hotelarrangementen voor je gereedgezet. Voor de €500 en €1000 giftcards zijn er speciale hotelarrangementen samengesteld. Extra luxe 4- of 5 sterrenhotel arrangementen waar je tijdens de verbouwing van je badkamer van kan gaan genieten

Tot wanneer zijn de giftcards geldig?
De showroom giftcards zijn geldig t/m 30 juni 2024. Boeken met de giftcard kan t/m 30 juni 2024. Verblijven kan t/m 30 juni 2025. De online giftcards t.w.v. €50  zijn geldig t/m 31 maart 2025. Boeken met de giftcard kan t/m 31 maart 2025. Verblijven kan t/m 31 maart 2026.

Wanneer ontvang ik de showroom giftcard?
Nadat je in de showroom een bestelling voor een complete badkamer of toilet hebt geplaatst, ontvang je direct van ons de giftcard. Deze giftcard dient dan door ons nog wel geactiveerd te worden. Dit zal doorgaans één werkdag in beslag nemen, dus je kan snel na je aankoop bij Sanitairwinkel een luxe hotelarrangement reserveren. 

Wanneer ontvang ik de online giftcard t.w.v. €50? 
Bij een online bestelling wordt de giftcard automatisch voor je gereserveerd in ons systeem. Je hoeft hiervoor niks te doen. Zodra je bestelling is betaald en de producten zijn geleverd ontvang je een dag later van ons een email met daarin een code die je kunt inwisselen op ViaLuxury.com

Krijg ik bij een tweede bestelling ook een giftcard? 
Nee, per klant verstrekken we één giftcard. Ook is het niet mogelijk om bij ViaLuxury meerdere giftcards in te wisselen op één reservering. 

Wat gebeurt er met de € 50 giftcard als ik producten retourneer?
Indien je de  bestelling bij Sawiday annuleert of als je producten retourneert zal de giftcard ongeldig worden verklaard. Indien de giftcard voorafgaand aan deze annulering of retournering al is ingezet voor een reservering bij ViaLuxury zal de waarde van de giftcard in rekening worden gebracht bij het Hotel waar je de reservering hebt gemaakt.

Wat gebeurt er met de showroom giftcard als ik producten retourneer?
Indien een bestelling geannuleerd wordt of als producten geretourneerd worden zal de waarde van de giftcard verrekend worden met de reeds gedane aanbetaling. De bon blijft daarbij gewoon geldig.

Voor alle actievoorwaarden verwijzen wij je graag naar dit online PDF document

Actievoorwaarden

* Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing, voor alle voorwaarden verwijzen wij je naar dit online PDF document.

Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling bij Sanitairwinkel i.c.m. deze hotel actie? Dan verwijzen wij je graag naar één van onze collega's in de showroom of neem contact op met onze klantenservice. Heb je inmiddels een giftcard ontvangen en wil je gaan reserveren? Maar heb je nog een vraag voor ViaLuxury? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van ViaLuxury

VAKANTIEGELD DEALS | Duizenden producten afgeprijsd

Bovenop de gratis hotel giftcard actie hebben we nu duizenden producten extra scherp geprijsd. Profiteer nu van extra voordeel. De vakantiegeld deals zijn te herkennen aan het rode ACTIE label. 

Maak een afspraak en profiteer