Alles wat je moet weten over tegels

Tegels zijn onmisbaar in badkamer en toiletruimte. Tegels zorgen voor een waterdichte omgeving, maar zijn daarnaast ook sfeerbepalers. Een donkere tegel geeft je badkamer namelijk een hele andere uitstraling dan een lichte tegel. Een keuze is dus niet zomaar gemaakt. Hieronder hebben we een aantal artikelen voor je verzameld over tegels. Zodat je hopelijk gemakkelijker een keuze kunt maken.

artikel

Tegelverbanden – van visgraat tot kruisverband – Wat kies jij?

#TIPS

Je hebt een prachtige tegel gevonden, maar nu moet deze nog worden geplaatst. Welk legpatroon ga je toepassen in jouw badkamer of toilet? Je kunt voor een simpel kruisverband..

artikel

Zo kies je de juiste tegelvoeg kleur

#TRENDS

De tegels zijn gekozen. Maar dan komt de vraag: welke kleur voeg wil je tussen de tegels gebruiken? Er zijn tegenwoordig een hoop verschillende tegelvoeg kleuren te koop. De..

badkamer tegel inspiratie

Badkamertegels: de trends

#TRENDS

Op zoek naar inspiratie voor badkamertegels? Wij zien veel badkamers met prachtige tegels voorbijkomen van onze klanten. De volgende trends zijn ons opgevallen.

artikel

Waar komt prijsverschil in tegels vandaan?

#TIPS

Tegels kunnen enorm verschillen in prijs. Om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze leggen we hieronder uit waarom de ene tegel goedkoper is en de andere juist..

Assortiment tegels voor badkamer en toiletruimte

Heb je al een tegel op het oog? Of wil je eerst zien welke keuze er allemaal is? Van wandtegels tot vloertegels en van mozaïektegels tot keramische tegels. Bekijk ons ruime assortiment tegels en ontdek verschillende kleuren, stijlen, vormen en materialen. Verder hebben wij verschillende toebehoren in het assortiment waaronder wandlijmtegelvoegsel en voorstrijkmiddelen. En dat alles tegen de scherpste prijzen! Met ons ruime assortiment kun je een sfeervolle ruimte creëren.

Kom naar één van onze showrooms

Bekijk je liever tegels in het echt? In onze showrooms kun je veel tegels uit ons assortiment komen bekijken en aanraken. Aan onze inspiratietafel kun je combinaties maken van tegels en kranen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Kom je een keer langs?

Bekijk showrooms