Hotbath Cobber

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Hotbath Cobber

Hotbath is een onderneming die bestaat uit een klein internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Hotbath staat ervoor om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, dit toe te spitsen op de vraag van de markt en vervolgens te laten produceren.

Groot assortiment bij Sanitairwinkel

Cobber is één van de populairste series van Hotbath in de wereld van badkamers en sanitair. Het assortiment van Hotbath Cobber bij Sanitairwinkel is compleet en erg groot, u vindt bij ons meer dan 800 Hotbath Cobber producten.  De Hotbath Cobber serie bestaat uit douchesets, vele mooie kranen en badkameraccessoires.

De Hotbath Cobber kranen zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo vindt u bij Sanitairwinkel kranen in onder andere chroom, nikkel en zwart.

Advies

Heeft u behoefte aan advies of wilt u deze serie een keer in het echt bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Heeft u vragen? Dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur