Hotbath Cobber

Hotbath Cobber

De Hotbath Cobber serie is op dit moment erg populair en bevat verschillende artikelen. Deze zijn dan ook in alle bijbehorende kleuren te koop! Je hebt een keuze uit maar liefst 15 kleuren, waaronder messing, roze goud, zwart en geborsteld staal óf koper. Met deze speciale kleuren is het nog makkelijker om een persoonlijke touch te geven aan jouw badkamer.

Hotbath is een onderneming die bestaat uit een klein internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Hotbath staat ervoor om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, dit toe te spitsen op de vraag van de markt en vervolgens te laten produceren.

Groot assortiment bij Sanitairwinkel

Cobber is één van de populairste series van Hotbath in de wereld van badkamers en sanitair. Het assortiment van Hotbath Cobber bij Sanitairwinkel is compleet en erg groot, je vindt bij ons meer dan 800 Hotbath Cobber producten. De Hotbath Cobber serie bestaat uit douchesets, vele mooie kranen en badkameraccessoires.

De Hotbath Cobber kranen zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo vindt je bij Sanitairwinkel kranen in onder andere chroom, nikkel en zwart.

Advies

Heb je behoefte aan advies of wil je deze serie een keer in het echt bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Heb je vragen? Dan kun je 6 dagen per week contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice.