Brauer

Brauer

Wie op zoek is naar kwaliteit, is bij Brauer aan het juiste adres. Echte Duitse degelijkheid, zo profileert het merk zich. Brauer maakt gebruik van de nieuwste technieken bij de productie van sanitair, waarbij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Veel kranen van Brauer hebben bijvoorbeeld het zogenaamde elektroforese-proces doorlopen, waardoor de kraan extra lang mooi van kleur blijft. Ook zijn veel kranen uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je minder energie verbruikt. Goed voor het milieu én jouw portemonnee: wat wil je nog meer?

Prachtige designs

Kwaliteit is natuurlijk van groot belang, maar het oog wil ook wat. De producten van Brauer voldoen gelukkig aan beide eisen. Tijdens de productie wordt gelet op detail en afwerking, waardoor het assortiment voldoet aan de laatste trends op badkamergebied. Denk daarbij aan kranen en douches in prachtige kleuren, zoals mat zwart en koper. Extra fijn: de producten van Brauer zijn vaak aantrekkelijk geprijsd, dus je bent verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Vragen

Heb je vragen over Brauer of ben je geïnteresseerd in één of meerdere producten van dit merk? Dan kun je altijd langskomen in één van onze showrooms, waar vaak producten van Brauer te zien zijn en waar onze verkoopadviseurs je altijd van onafhankelijk advies kunnen voorzien. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur