Zyx

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews
Er zijn hierboven 20 producten zichtbaar
Naar boven

Over ZYX

Met tegels van het merk ZYX ben je verzekerd van een bijzonder design. ZYX is een merk dat waarde hecht aan de meer avontuurlijke producten. Geen saaie tegels dus. Maar producten met een sterk ontwerp, die iets toe gaat voegen aan jouw ontwerp. ZYX hoopt een inspirerende kracht te zijn waar architecten en interieurontwerpers van over de hele wereld esthetische en constructieve oplossingen kunnen vinden.

Spannend design van zyx

De tegels van ZYX kenmerken zich door een avontuurlijk karakter. Esthetisch expressief, maar tegelijk tijdloos en fantastisch functioneel. ZYX combineert en fantaseert erop los. Dit tegelmerk weet dan ook als geen ander architecten en interieurdesigners te inspireren tot unieke creaties. ZYX zet zich in op het ontwerpen van tijdloze, functionele en expressieve tegelcollecties, die jou de vrijheid geven om los te gaan met je creativiteit. 

Mix & Match met ZYX

De verschillende tegels binnen elke serie van ZYX is perfect met elkaar te combineren om zo je eigen unieke ontwerp samen te stellen. Zo biedt ZYX een unieke ervaring aan voor jouw badkamer of toilet. Door dezelfde vorm tegel in verschillende kleuren met elkaar te combineren krijg je een speels geheel. En zal jouw interieur geen dertien in een dozijn zijn.

ZYX kopen

ZYX biedt een mooi assortiment aan bijzondere tegels. Door het stijlvolle design en goede kwaliteit zal je lang kunnen genieten van jouw ZYX-tegels. Heb je advies nodig over ZYX tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice voorziet je graag van deskundig advies. Geen vragen, maar wil je de ZYX tegels eerst in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms voor een passend advies.