Geberit ICon

Geberit iCon

De Geberit iCon collectie bevat veel verschillende producten, waarmee je jouw badkamer helemaal compleet kunt maken. Zo kun je onder meer complete badkamermeubelen vinden in deze collectie van Geberit, maar je hebt ook de keuze om dit zelf samen te stellen; door bijvoorbeeld een losse wastafelkast en wasbak te kopen.

Ook omvat de collectie badkamerkasten, die je los van je wasbak kunt gebruiken in de badkamer, om zo nog meer opbergruimte te creëren. Ook kun je verschillende planchetten uitkiezen, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor extra opbergruimte in je douche.

De collectie omvat ook nog verschillende toiletten, spiegels en badkameraccessoires, waaronder handdoekhouders. In totaal bieden wij 433 verschillende producten aan uit de Geberit iCon collectie.

Geberit iCon badkamermeubelen

De badkamermeubelen van de Geberit iCon collectie zijn erg verschillend en het aanbod is erg ruim. Ze zijn beschikbaar in neutrale tinten, zoals wit, grijs en zwart en je kunt ook Geberit iCon badkamermeubelen in houtlook vinden. De complete badkamermeubelen zijn alleen beschikbaar met twee lades, maar als je een wastafelkast uit de Geberit iCon collectie los wilt kopen zijn deze ook beschikbaar met één of vier lades.

Toiletten van Geberit iCon

De toiletten uit deze collectie zijn ook van hoge kwaliteit. Alle 19 toiletten zijn gemaakt van keramiek en zijn wit; de traditionele kleur van een toilet. In deze collectie vind je uitsluitend wandclosets, wat toiletten zijn die bevestigd worden aan de muur. Je kunt dus toiletten die aan de grond bevestigd zijn niet vinden in de Geberit iCon collectie.

Geberit iCon wastafels

Ook kun je in deze Geberit iCon collectie wasbakken vinden. Dit aanbod varieert van grote wasbakken, voor jouw badkamermeubel tot kleine lavabo’s die perfect zijn voor een aparte toiletruimte. De wasbakken uit deze collectie zijn allemaal rechthoekig en wit, maar toch is er veel variatie te vinden. Het verschil zit hem dan met name in de grootte van de verschillende ontwerpen. Ook heb je de keuze uit het aantal kraangaten. Met name voor een groot gezin is een wasbak met twee kraangaten een ideale oplossing, om zo drukte in de badkamer tegen te gaan.

Geberit iCon Spiegels

In de Geberit iCon collectie kun je onder meer ook spiegelkasten vinden, die erg handig kunnen zijn. Maar als je meer houdt van een traditionele kast in de badkamer kun je ook nog genoeg klassieke spiegels vinden in deze collectie van Geberit. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en bevatten allemaal LED verlichting, wat extra handig is voor als je jezelf aan het klaarmaken bent.

Accessoires van Geberit iCon

Bij de accessoires van deze collectie vindt je voornamelijk planchetten, die je bijvoorbeeld in jouw doucheruimte kunt ophangen. Ook vind je handdoekhouders, die erg handig kunnen zijn in de buurt van jouw wasbak.

Stijl

Met zo’n uitgebreide collectie is het moeilijk om de collectie af te bakenen tot één specifieke stijl. Wel kunnen we zien dat het merendeel van de collectie een witte kleur heeft. Met name wastafels, toiletten en kasten zijn veelal in het wit beschikbaar.

Hiernaast zijn er ook nog veel houtlook producten in de Geberit iCon collectie. Deze kun je over het algemeen terugvinden onder de kleur bruin en dit omvat uitsluitend wastafelkasten, badkamerkasten en badkamermeubels.

Vragen over Geberit iCon?

Als je vragen hebt over de Geberit iCon collectie, of over één van de andere duizenden producten op onze website, neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice! Zij zullen je vriendelijk te woord staan en je voorzien van professioneel advies omtrent sanitair. Ook kun je naar één van onze showrooms toekomen. Zo kun je sommige Geberit iCon producten in het echt bewonderen en een face-to-face gesprek hebben met een van onze verkopers.