EmcoEmco

Emco is een merk dat bekend staat om zijn badkameraccessoires van hoge kwaliteit. Het Duitse bedrijf is opgericht in 1952 en geniet daarmee al van 70 jaar ervaring op het gebied van badkameraccessoires. Naast accessoires biedt Emco ook nog spiegels aan in verschillende maten.

Emco staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatie. De Duitse producent heeft sinds 2003 15 onderscheidingen voor onder meer design en innovatie in ontvangst mogen nemen.

De accessoires van Emco

Wij van Sanitairwinkel doen er alles aan om jouw droombadkamer te realiseren. Daarom hebben wij in ons assortiment honderden Emco accessoires, die vervolgens ook weer onder tal van subcategorieën vallen. Zo bieden wij bijvoorbeeld handdoekhaken en prullenbakken aan van de Duitse fabrikant, die bijvoorbeeld ook een plekje kunnen vinden in je keuken.

Daarnaast heeft Emco ook een hele hoop toiletaccessoires, zoals toiletborstel- en toiletrolhouders. Eventueel kun je deze producten ook in matchende sets kopen, om zo heel jouw badkamer in een stijl in te kunnen richten.

Hiernaast kun je ook badgrepen van Emco vinden in ons assortiment. Over het algemeen zijn deze chroom, maar je zult ook zwarte ontwerpen vinden. Ook biedt Emco tal van zeepdispensers en zeephouders aan. Hiermee kun je jouw hygiëne op stijlvolle wijze integreren in jouw droombadkamer.

Bovendien kun je ook verlichting kopen van Emco. De Duitse fabrikant biedt onder meer LED klemlampen voor spiegels aan. Hiernaast kun je ook nog haardrogers vinden van Emco. Deze worden over het algemeen bevestigd aan de muur, wat betekent dat je deze nooit kwijt hoeft te zijn. Ook kun je voor extra opbergruimte zorgen met de planchetten van Emco. Planchetten kunnen erg handig zijn om je douchespullen op te zetten.

Emco spiegels

Naast het diverse assortiment aan badkameraccessoires kun je bij Emco ook nog spiegels vinden. Je zult met name veel scheer- en cosmeticaspiegels vinden. Die over het algemeen ietwat kleiner zijn dan traditionele spiegels in de badkamer en vaak dienen als extra spiegel. Over het algemeen zijn deze kleinere spiegels rond. Toch kun je ook wandspiegels vinden bij Emco. Deze ontwerpen genieten doorgaans met geïntegreerde LED verlichting en sommige ontwerpen hebben zelfs een geïntegreerde cosmeticaspiegel.

Vragen over Emco?

Mocht je nog vragen hebben over de producten van Emco, kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice! Zij zullen je professioneel advies geven over de Emco producten in ons assortiment.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur