Grohe Cosmopolitan

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews

Grohe Cosmopolitan

De Grohe Cosmopolitan collectie is een bekende collectie van de Duitse fabrikant. Grohe is wereldwijd marktleider in de sanitairbranche en probeert zich te richten op verschillende belangrijke facetten zoals duurzaamheid, kwaliteit en design. Wij van Sanitairwinkel zien deze aspecten ook duidelijk terugkomen in de Grohe Cosmopolitan collectie.

Producten in de Grohe Cosmopolitan collectie

In de Grohe Cosmopolitan collectie kun je enkel zeepdispensers vinden; inbouwzeepdispensers om het wat specifieker te maken. Een zeepdispenser biedt verschillende voordelen, die met name op de lange termijn kunnen lonen.

In de zeepdispensers uit de Grohe Cosmopolitan collectie kun je 0,4 liter zeep kwijt, wat te vergelijken is met de gemiddelde zeepdispenser. Het voordeel is echter dat je hiervoor gebruik kunt maken van een navullingszak. Iets dat over het algemeen goedkoper is dan een normale zeeppomp. Ook is dit een stuk duurzamer.

De zeepdispensers van Grohe Cosmopolitan zijn vrij compact. De afmeting van de zeepdispensers is 7.4 centimeter bij 4.5 centimeter. Dit houdt in dat je deze zeepdispensers eenvoudig een plekje kunt geven in je keuken of badkamer en dat deze niet te veel aandacht op zich roepen en ruimte in beslag nemen.

Daarnaast zijn de zeepdispensers uit de Grohe Cosmopolitan collectie ook erg stijlvol en kunnen ze de stijl in jouw keuken of badkamer op prachtige wijze onderstrepen. De zeepdispensers zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren. In de Grohe Cosmopolitan collectie kun je kiezen tussen erg verschillende kleuren waardoor je verschillende stijlen eenvoudig kunt realiseren.

De zeepdispensers uit de Grohe Cosmopolitan collectie genieten ook van de GROHE StarLight® feature. Dit betekent dat de zeepdispensers een erg glad oppervlak hebben. Dit heeft een mooie glans, is makkelijk schoon te maken en het is ook nog eens krasbestendig. Zo weet je dus zeker dat jouw Grohe Cosmopolitan zeepdispenser lang mee gaat.

Vragen over de Grohe Cosmopolitan

Heb jij vragen over de producten uit de Grohe Cosmopolitan collectie, of wil je meer informatie hebben over een ander product van onze website? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en zullen je vriendelijk te woord staan.