Geesa
Geesa

Bij Geesa houden ze van design. Dat dragen ze ook uit en het is bij al hun producten terug te zien. Vooral de combinatie tussen ontwerp en functionaliteit is waar Geesa ontzettend veel tijd en moeite in stopt. Dat doen ze al sinds 1885 en dat is te merken. Het bedrijf heeft altijd ingezet op kwaliteit. Dat is fijn voor u als consument maar ook voor het bedrijf zelf. Het is niet voor niks dat zij zich in ruim 130 jaar tijd hebben gemanifesteerd als marktleider op het gebied van badkameraccessoires in het professionele segment.

Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment Geesa producten voor u geselecteerd. Alle producten zijn grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor is het product jarenlang bestand tegen corrosie. Zo vindt u hier bad accessoires, douche accessoires, toilet accessoires, zeep accessoires en nog veel meer. Alles is van topkwaliteit en met een topdesign. Geesa heeft veel oog voor detail. Daarmee maken de accessoires uw badkamer of toiletruimte helemaal af.

Geesa is een Nederlands bedrijf dat producten levert aan veel luxe hotels en cruiseschepen. Deze chique en luxe uitstraling kunt u nu ook in uw badkamer realiseren. Sanitairwinkel helpt u graag verder. Voor advies op maat of vragen over de producten van Geesa kunt u terecht bij onze klantenservice. Ook voor vragen over andere producten kunt u natuurlijk bij onze klantenservice terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur