Tesa

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 73

Tesa

Sanitairwinkel biedt een uitgebreid assortiment van Tesa badkameraccessoires, uiteraard aantrekkelijk geprijsd. De nieuwe accessoires voor de badkamer van Tesa combineren moderne designs met de Tesa Power.Kit technologie. Tesa heeft alles in huis voor het monteren, renoveren en decoreren van jouw badkamer! 

Tesa badkameraccessoires

Bekijk het indrukwekkend assortiment badkameraccessoiresets en de inspirerende ideeën voor badkamerontwerp! Het assortiment bestaat uit een grote selectie badkamerbenodigdheden, badkamersets en toiletaccessoires. Elke accessoire wordt verkocht inclusief de bijbehorende montagekit.

Zelfklevende oplossing

Boren is niet meer nodig. Met de Tesa Power.Kit-technologie bevestig je badkameraccessoires zonder extra gereedschap en hou je jouw tegels en muren intact. Bespaar op de kosten van een uitgebreide badkamerrenovatie. De krachtige oplossing zorgt voor een veilige hechting en eenvoudige montage en verwijdering.  

Betrouwbare bevestiging zonder boren is mogelijk dankzij de innovatieve Tesa Power.Kit-technologie. De technologie bestaat uit waterbestendige lijm, waardoor het de perfecte keuze is om iets op te hangen in een vochtige kamer zoals je badkamer. Creëer een comfortabele badkamer met Tesa badkameraccessoiresets!

Vragen

Heb je vragen over Tesa of ben je geïnteresseerd in één of meerdere producten van dit merk? Dan kan je altijd langskomen in één van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs kunnen jou altijd voorzien van onafhankelijk advies. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur