Adema Calypte

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45830 reviews

Adema Calypte

Calypte artikelen zijn elegant, functioneel en beschikken over een goede prijs-kwaliteitverhouding. In de Calypte serie van Adema zijn onder andere badkranen, douchekranen en wastafelkranen te vinden. De serie bevat ook diverse douchesets voor wand of plafondmontage waarmee je in een keer bent voorzien. Dankzij een groot aanbod aan artikelen, zit er altijd wel iets voor jou bij! Met de Adema Calypte serie ben je verzekerd van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Regendoucheset

Geniet van een comfortabele douche met de Adema Calypte regendoucheset! De set wordt geleverd met thermostaatkraan, een hoofddouche van 21,8 of 25 cm en een handdouche. Ideaal als je op zoek bent naar een luxe uitstraling in de badkamer.

Meerdere kleuren

De Calypte artikelen zijn in diverse kleuren te koop! Zo heb je de keuze uit glanzend chroom, gunmetal, RVS geborsteld of mat zwart. Met deze speciale kleuren is het nog makkelijker om een unieke sfeer te creëren in jouw badkamer.

Adema kraan kopen

Een Adema kraan kopen? Bij Sanitairwinkel vind je een mooi assortiment van Adema. Wacht niet langer en bekijk nu het uitgebreide aanbod van Sanitairwinkel. Van verschillende regendouchesets tot aan diverse kranen. Veel producten zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, in verschillende kleuren of in diverse uitvoeringen. Door het eenvoudige design, goede kwaliteit en een scherpe prijs is comfortabel sanitair nu voor iedereen beschikbaar.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de serie Calypte van Adema of geïnteresseerd zijn in een of meer producten, dan is het altijd mogelijk om online contact opnemen via onze klantenservice. Daarnaast kun je ook langs een van onze showrooms komen voor deskundig advies.