Haceka

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Haceka sanitair en accessoires

Alle nieuwe ontwikkelingen vinden hun oorsprong binnen Haceka waar de eigen design afdeling zorgt voor productverbetering en nieuwe ontwerpen. Zo is Haceka in staat steeds meer producten toe te voegen aan het toch al uitgebreide assortiment.

Haceka Assortiment

Een mooi ingerichte badkamer, precies in uw eigen stijl: met Haceka heeft u alles wat nodig is om nog meer van uw badkamer te genieten. Haceka is voor uw badkamer de ideale totaalleverancier: met badkamermeubels, badkamer accessoires waaronder toiletborstels, planchets, kranen, wc-rolhouders en nog veel meer. Daarnaast biedt Haceka vele design radiatoren van uitstekende kwaliteit in allerlei verschillende designs en afmetingen. Ook uw persoonlijke keuze zit daar ongetwijfeld bij.

Slogan

Haceka brings beauty to your bathroom. Deze regel zegt het allemaal! Want of u nu accessoires, radiatoren of meubels aanschaft: met Haceka wordt uw badkamer of toilet een plaatje. Met uitstekende producten in elke stijl.

Series

Haceka biedt velen series aan. Voor iedere consument is er wel een serie die hem/haar zal aanspreken. Hieronder vindt u een greep uit de grote collectie!

Vintage

De serie Vintage badkameraccessoires is van een ouderwets hoge kwaliteit: bijna volledig met de hand gemaakt. En uitgevoerd in zwaar messing met een laagje zilver en een onzichtbare, beschermende coating. Bovendien is bij de drinkbeker en de zeepfles, geheel in dezelfde sfeer, gekozen voor mondgeblazen, gehamerd glas. Zo krijgt uw badkamer een unieke, authentieke uitstraling: pure topkwaliteit in de stijl van toen. Alsof u er al jaren van geniet...

Ixi

IXI, de decoratieve serie accessoires van Haceka, heeft het helemaal. De producten zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal. De look is hip en ndustrieel door de zichtbare schroef. En de vormgeving is tegelijk stoer, strak, eenvoudig en stijlvol. Kortom, eigentijdse accessoires voor in een modern interieur.

Edge

Strak, modern... Edge. Hoekig, helder en eigentijds: met de nieuwe Edge-serie van Haceka geeft u de hele badkamer een moderne designlook. Edge is verkrijgbaar in een compleet assortiment eigenzinnige, vierkante badkameraccessoires. Van handdoekhouder tot zeepdispenser. Tot op de kleinste millimeter strak, trendy en uitgesproken.

Kosmos

Wat een verrassend geheel! Deze serie combineert ronde en vierkante vormen met een verchroomde glimmende uitvoering. Mooi en opvallend. Nu ook met bijpassende kranen en doucheglijstangsets.

Excellent

Meubels in elke stijl Met de meubels uit de Haceka Excellent Collectie geeft u de badkamer een exclusieve uitstraling. Bij Haceka zetten wij sinds 1924 ons vakmanschap in om de beste kwaliteit te leveren en werken wij met ons designteam aan tijdloze ontwerpen die aansluiten op uw badkamer styling. Met de Haceka Excellent Collectie zorgen wij voor luxueuze producten, sfeervolle badkamers en een uitstekende kwaliteit. Kortom; design voor professionals.

Allure

Nostalgie met Allure Geef uw badkamer en toilet een stijlvol, nostalgisch accent: met de decoratieve accessoires van Allure, de nieuwste serie van Haceka. Door het witte porselein en de ronde vormen van vroeger krijgen de accessoires volop allure. De lijn past dan ook uitstekend in de trend rond ‘new classic’

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur