Walra

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45839 reviews

Walra

Walra is al meer dan 150 jaar hét merk voor bed- en badtextiel. Door de jaren heen is het assortiment flink gegroeid met onder andere gastendoekjes, washandjes, badlakens en handdoeken. Het hedendaagse assortiment van Walra kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, doordachtheid, herkenbaarheid, eenvoud en bereikbaarheid. Middels de luxe en rustige uitstraling van de producten vormt Walra de perfecte aanvulling op iedere badkamer!  

Walra bij Sanitairwinkel

Het assortiment van Sanitairwinkel bestaat uit Walra handdoeken, gastendoekjes, washand-setjes, badlakens en badmatten. De producten zijn online in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een Walra handdoek te bekijken in één van onze showrooms. Op onze website is eenvoudig te vinden welke artikelen te zien zijn per showroom. Bij Sanitairwinkel vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor in jouw badkamer en toiletruimte, ongeacht jouw budget.

Walra Soft Cotton

De Soft Cotton is een populaire serie van het merk Walra die door Sanitairwinkel in zijn geheel wordt aangeboden. Het bijzondere aan deze serie is dat het garen van het badtextiel worden gekamd vóór het spinnen. Door deze techniek wordt de stof nog zachter en soepeler en ontstaan er na het vele wassen geen pluisjes. De artikelen van deze serie zijn aantrekkelijk geprijsd met een aantal jaar garantie!

Wasvoorschriften Walra

Wanneer je jouw nieuwe Walra badkameraccessoires hebt uitgekozen en ontvangen, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk netjes blijven. Wij adviseren hiervoor om eerst altijd het waslabel goed door te nemen, zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe badgoed kan genieten. Hieronder vind je een overzicht van de beste manieren om ze te wassen:

60°C en mag in de droger

  • Badhanddoeken en badlakens
  • Washandjes en gastendoekjes
  • Badmatten

40°C en mag in de droger

  • Hamamdoeken

Vragen over Walra?

Lukt het niet om online een keuze te maken of heb je vragen over het merk Walra? Dan is het ten alle tijden mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice of kom langs in een van onze showrooms.