Geberit AquaClean

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Resultaten 0-24 van 41

Geberit AquaClean

Water is bij de dagelijkse lichaamsverzorging niet weg te denken. Het reinigt, verfrist en biedt een nieuwe vorm van welzijn. In de hygienecultuur van het Verre Oosten is het sinds jaar en dag vanzelfsprekend om zich na de toiletgang met water te reinigen. Ook bij ons lopen steeds meer mensen warm voor de milde en natuurlijke reiniging met water in plaats van toiletpapier. Met één druk op de knop biedt Geberit AquaClean u deze ervaring. Ontdek de wc waarmee u met water wordt gereinigd en geniet van het gevoel van absolute frisheid en hygiëne.

Hoe werkt het?

Het principe achter de douche wc is eigenlijk heel simpel. Met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn en reinigt het onderlichaam met een warme douchestraal. Het is comfortabel en ook nog eens zeer hygiënisch. De intensiteit van de straal kunt u zelf bepalen zodat het voor u maximaal comfortabel is. De douchearm reinigt zich voor en na gebruik van het toilet.

AquaClean bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vindt u een mooi assortiment van de serie AquaClean. Van verschillende mooie toiletten tot aan vele verschillende onderdelen voor uw Geberit AquaClean. Uw vindt het allemaal bij Sanitairwinkel

Advies

Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan advies bij de aanschaf van een Geberit AquaClean. Dit biedt Sanitairwinkel u! U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of loop eens binnen in één van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur