Geberit Duofix

Resultaten 0-24 van 70

Geberit Duofix

De serie Duofix van het topmerk Geberit is één van de meest populairste series reservoirs. Geberit Duofix is een complete serie van universeel toepasbare en zelfdragende installatie-elementen. Bij de droogbouw zijn deze beschikbaar voor alle sanitair apparaten. De installatie-elementen zijn geschikt voor scheidingswandinstallaties, inbouwinstallaties in systeemwanden en deel- en ruimtehoge voorzetwandinstallaties. Zij worden toegepast in nieuwbouw en renovaties.

Geberit Duofix bij Sanitairwinkel

In ons ruime assortiment vind je ook een groot aanbod Geberit Duofix. Bij Sanitairwinkel vind je jouw installatiemateriaal voor al jouw sanitair. Zo hebben wij installatiemateriaal voor wc, douche, wastafels, urinoirs, kranen en zelfde voor een bidet! Ook voor moeilijk gevormde sanitaire ruimtes zijn er diverse speciale elementen met variabele breedtes verkrijgbaar. Naast al deze verschillende soorten, vind je bij Sanitairwinkel ook overige onderdelen om mee te kunnen klussen. Wil je eenheid in jouw badkamer, probeer zoveel mogelijk elementen van de Geberit serie te combineren.

Passende oplossing

Geberit Duofix biedt passende oplossingen voor de installatie op de bouwplaats. Bovendien maken de Geberit Duofix systeemprofielen het mogelijk complete Geberit Duofix systeemwanden te maken. Daarbij wordt er voldaan aan alle normen en speciale eisen. Met tientallen verschillende varianten dekken de Geberit Duofix installatie elementen vrijwel alle denkbare toepassingssituaties af. Dit vereenvoudigt de installatie van wc's.

Advies nodig?

Het complete aanbod van Geberit Duofix elementen vindt je in onze webshop. Twijfel je over jouw aankoop of heb je behoefte aan meer advies? Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je ook één van onze showrooms bezoeken, daar staan deskundige adviseurs klaar om jou te voorzien van een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur