Geberit Up100

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45839 reviews

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Geberit UP100 reservoirs

Het Geberit UP100 inbouwreservoir is een van de meest verkochte reservoirs. Dat komt omdat hij eenvoudig te monteren. Met een diepte van 12 tot 15 cm en een verstelbare hoogte van 112 tot 133 cm is het een praktisch model. Het reservoir is geschikt voor elk wandcloset, maar is uitsluitend te combineren met het Geberit Delta bedieningspaneel. De bedieningsplaat is geschikt voor frontbediening. 

Dubbele spoelfunctie

Het Geberit UP100 inbouwreservoir beschikt over een waterbesparend spoelsysteem, waarbij je kunt kiezen tussen een grote en een kleine spoeling. Dankzij de dubbele spoelfunctie kun je dus makkelijk water besparen.

Eenvoudig te installeren

Het Geberit Sigma UP100 inbouwreservoir wordt als een compleet pakket geleverd en is eenvoudig te plaatsen. Het inbouwreservoir bestaat uit een ééndelig frame, waarbij het reservoir compleet voorgemonteerd is in het frame. Met behulp van schroeven wordt het reservoir aan de muur vastgezet. Het zelfdragende blauwe frame is met de uitschuifbare poten gemakkelijk op de juiste hoogte af te stellen. Zo is het ook mogelijk om de toiletpot hoger te hangen.  

Bedieningspaneel

De Geberit UP100 serie is zo ontworpen dat je via het bedieningspaneel altijd toegang heeft tot het reservoir. Montage- en onderhoudswerkzaamheden kunnen dan ook zonder gereedschap plaatsvinden. Het Geberit UP100 inbouwreservoirs worden geleverd zonder bedieningspaneel.