Grohe Concetto

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 43

Grohe Concetto sanitair

Wie zegt dat stijlvolle kwalitatieve kranen duur moeten zijn? Grohe Concetto biedt een superstrak design en de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Door het dynamische en zelfverzekerde ontwerp is de Concetto de perfecte keuze voor moderne badkamers. De serie Concetto van Grohe biedt een compleet assortiment keukenkranen en wastafelkranen. Haar dynamische, naar voren leunende vorm en strakke ontwerp geven een frisse, tijdloze uitstraling die goed past in elke badkamer.

Design

De serie Grohe Concetto kenmerkt zich door de tijdloze, cilindrische vormen. Dankzij de verschillende tijdloze ontwerpen vormen Grohe Concetto kranen de perfecte basis voor iedere badkamer. Daarnaast staat optimale functionaliteit ook hoog in het vaandel bij Grohe Concetto.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Bij Grohe Concetto staan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. Uiteraard is ook Grohe Concetto voorzien van GROHE SilkMove voor een levenslange soepele en betrouwbare water- en temperatuurregeling. Daarnaast zorgt de GROHE StarLight technologie voor een zorgeloos krasbestendig oppervlak en langdurige chroomglans. Ook accessoires in dezelfde stijl? Kies dan voor de Essentials accessoires. Voor extra comfort en zekerheid kies je voor een combinatie met de Grohe Grohtherm 1000 thermostaten.

Advies

Dankzij de tijdloze ontwerpen vormen Grohe Concetto kranen de perfecte basis voor uw badkamer. Bekijk het hele assortiment in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u advies bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of loop eens binnen in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur