Grohe Grohtherm 2000

Grohe Grohtherm 2000 sanitair

Alleen voor het design zou je al voor de Grohe Grohtherm 2000 kiezen. Met name in de badthermostaat komt de lijnvoering goed tot zijn recht. Maar ook veiligheid, comfort en kwaliteit staan voorop bij de producten van Grohterm 2000.

Grohe Grohtherm 2000 biedt meer dan een mooie buitenkant en is één van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen. Buiten het gemak en comfort van GROHE TurboStat technologie heeft de Grohe Grohtherm 2000 ook GROHE CoolTouch het hete water in de thermostaat wordt omspoeld door koud water zodat de kraan aan de buitenkant nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. En met EasyLogic is de temperatuurinstelling eenvoudig.

SafeStop-begrenzer

Dankzij de SafeStop-begrenzer kun je comfortabel én veilig douchen of baden. De kraan ’klikt’ vast op 38 °C en houdt deze temperatuur vast. Een hogere temperatuur instellen doe je door de begrenzer in te drukken en aan de knop te draaien.

TurboStat technologie

Met de thermostatischekraan stel je de watertemperatuur in zoals gewenst. De TurboStat technologie van Grohe houdt de watertemperatuur altijd constant. Je hoeft dus niet langer onder een koude douche te staan.

Advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar Grohterm 2000, heb je vragen of wil je advies bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of loop eens binnen in één van onze showrooms.