Grohe Minta

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Resultaten 0-24 van 49

Grohe Minta keukenkranen

De keukenkraan van GROHE Minta brengt hoogstaande techniek samen met een fris en elegant design. De keukenmengkranen van deze serie zijn er met verschillende uitlopen; een ronde C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop. Daarnaast zijn de keukenkrane verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel met een chromen als RVS afwerking, als in een moderne zwarte kleur.

Uittrekbare handdouche
De Grohe Minta eengreepskraan is verkrijgbaar met een vaste of uittrekbare mousseur. Er zijn modellen waarbij de uittrekbare handdouche een omstelling heeft waarbij u kunt kiezen uit twee straalsoorten: een normale straal en een douchestraal. De hoge uitloop is erg praktisch bij het vullen van een grote pan of emmer. De uittrekbare handdouche maakt van het afspoelen van etenswaren en het schoonmaken van de gootsteen een eenvoudig karweitje. Daarnaast beschikken de Grohe Minta keukenkranen over een handige 360 graden draaifunctie.

De GROHE SilkMove technologie verzekert u van een soepele bediening. En dankzij de hoge draaibare uitloop kunt u rekenen op veel gemak en flexibiliteit.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur