Grohe Minta

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 56

Grohe Minta keukenkranen

De keukenkraan van GROHE Minta brengt hoogstaande techniek samen met een fris en elegant design. De keukenmengkranen van deze serie zijn er met verschillende uitlopen; een ronde C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop. Daarnaast zijn de keukenkranen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel met een chromen als RVS afwerking, als in een moderne zwarte kleur.

Een stijlvolle, kleine keuken betekent niet dat deze afbreuk hoeft te doen aan prestaties. Het eerste wat u zal opvallen aan de Minta kraan is de gladde, schone silhouet, ideaal voor een moderne keuken. De toegevoegde waarde zit vooral in de fantastische flexibiliteit. De hoge uitloop maakt het bijvoorbeeld erg gemakkelijk om potten en pannen te vullen. Dankzij de uittrekbare mousseur kunt u bovendien eenvoudig reinigen en spoelen.

Uittrekbare handdouche

De Grohe Minta eengreepskraan is verkrijgbaar met een vaste of uittrekbare mousseur. Er zijn modellen waarbij de uittrekbare handdouche een omstelling heeft waarbij u kunt kiezen uit twee straalsoorten: een normale straal en een douchestraal. De hoge uitloop is erg praktisch bij het vullen van een grote pan of emmer. De uittrekbare handdouche maakt van het afspoelen van etenswaren en het schoonmaken van de gootsteen een eenvoudig karweitje. Daarnaast beschikken de Grohe Minta keukenkranen over een handige 360 graden draaifunctie.

De GROHE SilkMove technologie verzekert u van een soepele bediening. En dankzij de hoge draaibare uitloop kunt u rekenen op veel gemak en flexibiliteit.

Advies

Heeft u vragen of wilt u het assortiment een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Daar staan 6 dagen per week deskundige adviseurs klaar om u te voorzien van een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur