Looox

LoooX

Het assortiment van LoooX kenmerkt zich door een duidelijke combinatie van natuurlijk en modern. LoooX heeft bijvoorbeeld badkamermeubels van massief eikenhout in het assortiment, maar ook stijlvolle spiegels met een innovatief randje. Deze combinatie zorgt ervoor dat u bij LoooX altijd iets kunt vinden in uw smaak, ongeacht de stijl van uw badkamer. Daarnaast heeft LoooX een reeks badkameraccessoires en opbergsystemen die zorgen voor de perfecte afwerking van uw badkamer of toiletruimte!

Combineren

De producten van LoooX bieden u de mogelijkheid om eindeloos te combineren tussen natuurlijk en modern. De LoooX Wood Collection is daar een perfect voorbeeld van. Het tijdloze hout kan perfect worden gecombineerd met een strakke waskom voor een modern effect, of juist met een klassieke wastafel voor een traditionele afwerking. Bovendien kunt u met de prachtige accessoires van LoooX een badkamer met een redelijk eenvoudig interieur veranderen in een stoere en luxueuze ruimte.

Opbergen

Badkamers staan vaak vol met allerlei spulletjes. Verschillende shampoos, douchegel, scheerschuim, crème, enzovoorts. De opbergsystemen van LoooX zijn daarom heel handig om uw badkamer toch net en overzichtelijk te houden. Bovendien zien deze opbergboxen er prachtig uit en zijn ze beschikbaar in verschillende vormen en materialen. Zo is er de ronde massief houten opbouwnis, maar ook een donkere hoekplank van roestvrijstaal. Deze verschillende stijlen maken de opbouwboxen van LoooX geschikt voor elke badkamer.

Accessoires

Het uitzoeken van accessoires is één van de leukste onderdelen van het inrichten van uw badkamer. Accessoires stellen u in staat om uw eigen stempel op de ruimte te drukken én geven uw badkamer een afgewerkte uitstraling. Daarnaast kunt u door middel van accessoires redelijk eenvoudig van stijl wisselen. De robuuste, houten kruk in combinatie met de houten badplank van Looox geven uw badkamer bijvoorbeeld direct een stoere uitstraling. Heeft u vragen over één van de producten van LoooX? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van onafhankelijk advies!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur