Hansgrohe Raindance

Resultaten 0-24 van 28

Hansgrohe Raindance

Hansgrohe is al sinds jaar en dag een grote speler in de sanitairbranche. Met badkamerproducten van hoge kwaliteit en van mooi design blijven zij een van de favorieten bij de consument. Bijzondere douchemomenten verdienen unieke producten. Als een van de belangrijkste fabrikanten in de sanitairbranche heeft Hansgrohe Raindance in samenwerking met verschillende designers tot nu toe meer dan 300 onderscheidingen gekregen.

De Raindance is een erg bekende serie van het topmerk Hansgrohe. Een Raindance douche is een snelle opfrisbeurt, prikkelende massage, reinigend ritueel of een tropisch moment onder de regendouche. Alleen of met zijn tweeën, douchen is ontspannend en reinigt lichaam en geest. Miljoenen druppels water verwennen jouw huid van top tot teen. Alle zorgen verdwijnen achter een watersluier, jouw lichaam ontspant en je krijgt nieuwe energie. Hansgrohe Raindance douches vervullen jouw douchewensen en douchedromen.

De Raindance serie bestaat uit Raindance Select handdouches maar ook Raindance E of Raindance Select zijn onderdeel van de serie. De Select bestaat uit een hoofddouche, een handdouche én een thermostaatkraan. De Raindance hand- en hoofddouches zijn verkrijgbaar in uitvoeringen oplopend tot wel drie straalsoorten. Kies bijvoorbeeld voor regen- of massagestralen en geniet altijd van de ultieme straalsoort. 

Assortiment

Bij Sanitairwinkel vindt je onder andere douches, kranen en vele accessoires van de Hansgrohe Raindance. Ontdek welke Raindance douche jouw favoriet is en kom langs Sanitairwinkel om te kijken welke bij je past.

Advies

Voor advies kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms voor een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur