Mosa Global collection

Resultaten 0-24 van 112

Integrale tegelserie voor wand en vloer
De Global Collection is een integrale tegelserie waarin functionaliteit, esthetica en budget met elkaar worden gecombineerd. Ideaal voor architecten en  opdrachtgevers in de project­ matige bouw. De wand en vloertegels zijn in maat en kleur perfect op elkaar afgestemd en op velerlei manieren te combineren. De tegels zijn modulair en duurzaam. Het antislip en acces­soiresprogramma maakt de Global Collection compleet.

Functioneel, esthetisch en duurzaam
Functionaliteit, esthetica, duurzaamheid en een goede prijs kwaliteitverhouding zijn richting­ gevende waarden voor de Global Collection. Het programma is zodanig afgestemd dat dit volledig modulair kan worden toegepast. Er is een ruime keuze in kleuren, formaten, antislip­ tegels, allerlei accessoires en functionele extra’s zoals trap en blindengeleidetegels. Modulair in formaat De maten van de vloertegels uit de Global Collection zijn modulair. De wand en vloertegels zijn volledig op elkaar afgestemd. Dit maakt een perfect strokende verwerking tussen wand en vloer mogelijk. De voegen van de vloer lopen dan mooi door in de wand. De wandtegels zijn er in drie modulaire formaten: 10 x 20, 15 x 15 en 15 x 30 cm. De ruime keuze in formaat en kleur geeft een grote ontwerpvrijheid van een voudige patronen voor wand en vloer.

Afgestemde kleuren
De Global Collection serie bevat zo’n 40 toonaan­ gevende kleuren. Er is een palet van decente kleuren. In glanzend, zijdemat en gespikkeld oppervlak. Daar bij zijn er verschillende wittinten. En glanzende tegels in signaalkleuren voor accenten of uitgesproken wanden. Dankzij de integrale kleurbenadering van de Global Collection is een optimale afstemming tussen wand en vloer altijd verzekerd. Alle tegels en accessoires sluiten perfect op elkaar aan. Ideaal voor wanden De multifunctionaliteit van deze serie bewijst zich in de compleetheid. Zoals bijvoorbeeld de geglazuurde zijkanten bij de wandtegels, die een perfecte hoekafwerking mogelijk maken. De wandtegels zijn overigens verkrijgbaar in een glanzend en een zijdemat oppervlak.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur