Riho

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Resultaten 0-24 van 232
Riho

RIHO levert met eigentijdse sanitairproducten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure. Het begon allemaal in Tsjechië. Daar werd een productie op gang gezet gericht op sanitair. Op dit moment zijn ze daar nog steeds gevestigd in een inmiddels hypermodern magazijn met een oppervlakte van 10.000m2, 150 medewerkers en de meest moderne apparatuur.

Inmiddels zijn zij uitgebreid tot 220 medewerkers verspreid over Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije.

Door zijn eigen visie en creativiteit heeft Riho een status bereikt waarbij het een grote bijdrage levert aan de badcultuur van deze dag. Het brede assortiment aan baden, douches en vele andere producten zijn in verschillende Europese verkooppunten beschikbaar vanwege vele vestigingen zoals in Nederland, België, Hongarije, Polen en Tsjechië.

Riho wil er voor zorgen dat zijn product van zeer grote klasse blijft en zorgt er daarom voor hun sanitairproducten zoveel mogelijk in eigen huis te fabriceren. Dit is ook goed te doen, vanwege hun jarenlange kennis in de wereld van sanitair.

Riho bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vindt u ruim 1500 producten van Riho. Bij ons vindt u vele verschillende soorten Riho baden, Riho douches  en Riho accessoires van topkwaliteit. Wij leveren vele soorten series zodat u altijd iets vindt wat bij uw badkamer past, in het perfecte design.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment van Riho met eigen ogen zien of wilt u advies van één van onze medewerkers? Dan zien wij u graag langskomen in één van onze showrooms. Verder kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

 

 

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur