Plieger Florian

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Resultaten 0-24 van 34

Plieger Florian

Behoefte aan warmte? De Florian serie van Plieger kan deze wens voor u vervullen! Met ruim 200 verschillende producten beschikt Plieger Florian over een ruim assortiment aan designradiatoren. De producten van Plieger Florian beschikken over een moderne uitstraling en een hoge kwaliteit. Florian is de voorganger van de Florian NXT. Het verschil met Florian en Florian NXT is dat de Florian producten minder ruimte in beslag nemen, en hierdoor weinig ruimte in beslag nemen in uw badkamer. Het gehele assortiment van Plieger Florian uiteraard te vinden bij Sanitairwinkel, tegen scherpe prijzen! 

Kenmerken

De Florian collectie bestaat uit radiatoren van verschillende formaten, er enkele en dubbele varianten beschikbaar en ook zijn er 13 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Zo is er voor iedereen en voor elke ruimte een Florian radiator.

De radiatoren beschikken over 4 verschillende aansluitpunten en kan gebruikt worden in combinatie met een elektrisch verwarmingselement. 

Bent u op zoek naar een radiator voor in de badkamer dan is de Florian collectie zeker een aanrader. De gehele Florian collectie is te vinden bij Sanitairwinkel.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur