Saniclass Brauer Nurnberg

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 35

Saniclass Brauer Nurnberg

Brauer Nurnberg is een serie van het merk Saniclass en bestaat uit een gevarieerd aanbod met onder andere badkameraccessoires, baden, douchegarnituren en kranen. Kenmerkend aan de Nurnberg serie is de krachtige, vierkante vorm. Met Nurnberg krijgt de badkamer een strakke en moderne uitstraling zeker wanneer de vierkante vorm wordt doorgezet in accessoires en tegels. De producten hebben een moderne uitstraling en zijn van hoge kwaliteit.

Nurnberg kranen

Nurnberg heeft kranen voor bad, douche en wastafel in de kleur chroom. De speciale cartridges van de thermostatische kranen brengen het water op de juiste temperatuur. De kranen van Brauer zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en samengesteld volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Onder de douche of in bad

Neem lekker de tijd onder de douche of geniet in bad van het strakke ontwerp van Nurnberg. Kies voor de vierkante hoofddouche met antikalkfunctie verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. De rechthoekige baden zijn gemaakt van acryl, met een afvoer in het midden waardoor het bad ook geschikt als duobad.

Compleet assortiment

Bij Sanitairwinkel vindt u alles van Saniclass Brauer Nurnberg. Zoals u van Sanitairwinkel gewend bent zijn de prijzen altijd scherp. Heeft u een vraag over een product van deze serie? Neem dan contact met ons op!

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur