Wenko

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken
Er zijn hierboven 20 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-20 van 20

Wenko

Wenko biedt u alle accessoires die u nodig heeft in uw badkamer. De producten zijn van hoge kwaliteit, met een speciale focus op functionaliteit. Daarnaast hebben alle producten een eigentijds design en zijn ze vaak beschikbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Op die manier passen de producten van Wenko in elke badkamer en heeft u er dankzij het praktische aspect en de hoge kwaliteit nog jarenlang plezier van!

Alles voor in uw badkamer

Het assortiment van Wenko is ontzettend uitgebreid en gedetailleerd, van zeepschaaltjes tot aan badkamerstoelen. Omdat het aanbod zo groot is en de designs zo divers zijn, kunt u bij Wenko altijd iets vinden wat past in uw badkamer, ongeacht uw smaak. Daarnaast hanteert Wenko erg fijne prijzen voor hun producten. U blijft met Wenko daarom altijd binnen uw budget, zonder dat u daar aan kwaliteit voor hoeft in te leveren.

Optimaal de was doen

De producten van Wenko zijn ontworpen met het oog op de praktijk en hebben daarom een hoge mate van functionaliteit. Een goed voorbeeld daarvan zijn de verschillende wasmanden van Wenko. De meeste wasmanden hebben handgrepen, waardoor u eenvoudig de was naar uw wasmachine kunt brengen. Daarnaast kunt u in sommige wasmanden gelijk de zwarte was van de witte was scheiden, wat u tijd daarna een hoop tijd scheelt. De wasmanden van Wenko zijn er in allerlei formaten, dus ze passen bijvoorbeeld goed naast of onder uw badkamermeubel. Ideaal en daarom een absolute aanrader!

Onafhankelijk advies

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe toiletborstel of een zeepdispenser, Wenko heeft alles voor u in huis. De badkameraccessoires zijn beschikbaar in alle soorten en stijlen en geschikt voor elk budget. Heeft u vragen over bepaalde producten of wilt u graag advies? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen of uw vragen aan de klantenservice stellen!

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur