Sphinx 345

Sphinx 345

Sphinx is sinds 1834 een toonaangevend producent in badkamers en sanitair en is onderdeel van de Geberit Group. Daarmee is het bedrijf actief in vrijwel heel Europa. De producten van Sphinx zijn veelal van keramisch materiaal hebben altijd een goede kwaliteit. Het merk is vooral bekend om zijn toiletten, maar naast toiletten vindt u ook wastafels, baden, badmeubelen en vele accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

Sphinx neemt ook een innovatieve rol in binnen de sanitairmarkt met producten die comfort, design en hygiëne combineren.

Assortiment Sphinx 345

Eén van de bekendste series van Sphinx is de 345. Deze complete serie die bestaat uit baden, badmeubelen, spiegels, toiletten en wastafels. Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment van deze geweldige serie. Met meer dan 130 producten van de Sphinx 345 vindt u altijd wel een geschikt product dat bij u in de badkamer past. Om het voor u helemaal kloppend te maken, vindt u in ons assortiment vele producten in verschillende kleuren en maten. Zo maakt u uw badkamer helemaal naar uw smaak met de Sphinx 345.

Neem ook eens een kijkje bij de Sphinx Acanto en de Sphinx 300, dit zijn ook erg populaire series van Sphinx.

Advies

Heeft u vragen over deze serie of wilt u advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers of stap eens binnen in één van onze showrooms voor een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur