Villeroy & Boch Memento

Resultaten 0-24 van 147

Villeroy & Boch - Memento

De kunst van het weglaten. Er is geen moed voor nodig om iets weg te laten; maar er is wel inzicht voor nodig om het overbodige te herkennen. Villeroy en Boch MEMENTO brengt daarom niet alleen design maar ook functionaliteit terug tot de basis.

Het resultaat is een collectie die veel rust uitstraalt - en die met minimale inspanningen een maximaal effect bereikt. Villeroy en Boch MEMENTO bezint zich op de kracht van de heldere vorm. De badkamer komt strak voor de dag met rechte contouren - en met veel ruimte voor echte individualiteit.

Assortiment

De Memento serie van Villeroy & Boch is zeer divers en kent veel verschillende producten. Zo heeft deze serie wastafels, toiletten, spiegels, badmeubelen en badkameraccessoires. Voor iedereen zit er wel een product bij.

De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: wit en zwart. Ook zijn er wastafels te krijgen met handdoekhouders, deze zijn ook los te verkrijgen. De toiletten zijn ook verkrijgbaar in het wit en in het zwart. 

De spiegels uit deze serie zijn verkrijgbaar in de maat 120x75cm en met licht. 

Wanneer u een moderne badkamer wilt dan is de Memento serie zeker een aanrader. Het gehele assortiment Badmeubelen van Villeroy & Boch Memento is bij Sanitairwinkel verkrijgbaar.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur