Villeroy & Boch Subway 2.0

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Villeroy & Boch Subway 2.0: harmonisch vormenspel

Ovale rondingen contrasteren met strakke randen – dát is de badkamercollectie Subway 2.0 van Villeroy & Boch. Een wandcloset, fontein of bidet van Subway 2.0 completeert uw badkamer met zijn heldere stijl en hoge functionaliteit. Niet alleen gewoon, maar gewoon praktisch – Subway 2.0 van Villeroy & Boch.

Meer dan keramiek

Stijlvaste vormgeving past het beste bij hoogwaardige materialen. Met CeramicPlus krijgt u het beste voor uw badkamer. Beleef de unieke nanotechnologie, maak het u bij de schoonmaak gemakkelijk en laat uw badkamersanitair er langer als nieuw uitzien. Geef vorm aan uw badkamer met de verschillende kleurnuances, van stralend Star White tot Pergamon – uw badkamer, uw design, uw Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch.

Toilet Villeroy & Boch Subway 2.0 compleet

Hoewel de collectie Subway 2.0 zeer compleet is, staat de serie vooral bekend om zijn zeer populaire toiletten. Het wandcloset met slimseat toiletzitting is al jaren een bestseller. Daarnaast vindt u in de Subway 2.0 serie een ruime collectie complete toiletten, inclusief inbouwreservoir, toilet, zitting en bedieningspaneel.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur