Sealskin Get Wet I AM

Resultaten 0-24 van 71

Get Wet I AM

De Get Wet I am doucheserie van Sealskin is zeer veelzijdig. Een compleet programma douchewanden en douchedeuren met ongekende maatwerkmogelijkheden. De mooie grote glasoppervlakken en het strak vormgegeven beslag zorgen ervoor dat een I am douchecombinatie past in iedere moderne badkamer.

De serie kenmerkt zich door een minimalistische uitstraling zonder profielen of afdichtstrips. De scharnieren, steunen en grepen zijn er in chroom en RVS. De instelbare, zelfsluitende deuren zorgen ervoor dat de deur niet wagenwijd open blijft staan. Verder zijn de producten vervaardigd van de beste materialen: messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Daardoor is de glaswand ook nog zeer onderhoudsvriendelijk.

Door verschillende onderdelen te combineren kunt u een douchecabine of inloopdouche creëren die helemaal aansluit bij uw wensen. Een swingdeur rechts of links voor een nis of gecombineerd met een glaswand.

Get Wet by Sealskin

Get Wet by Sealskin levert betaalbare baden en doucheseries voor de badkamer. Het aanbod is zeer compleet met inloopdouches, douchecabines, nisdeuren, douchevloeren, badwanden, baden of whirlpools in een tijdloos design.

De Get Wet serie heeft altijd een oplossing voor uw badkamer met een keuze uit schuifdeuren, nisdeuren of swingdeuren en glaswanden in diverse afmetingen. Deze zijn te combineren met verschillende douchebakken en douchevloeren. Er kan oneindig gecombineerd worden.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur