Bruynzeel

Bruynzeel

Waar u bij Bruynzeel misschien voornamelijk aan keukens denkt, heeft het merk echter ook een uitgebreid assortiment aan sanitair. Bij dit assortiment staan, zoals bij alle producten van Bruynzeel, kwaliteit, comfort en design voorop. Producten van Bruynzeel zijn daarom een uitstekende investering als u op zoek bent naar sanitair dat er prachtig uitziet, een hoge mate van functionaliteit heeft én tientallen jaren meegaat.

Diverse designs

Bruynzeel hecht veel waarde aan het design van de producten, maar beperkt zich niet tot één soort stijl. De douchecabines en badkamermeubels zijn daarom bijvoorbeeld ingedeeld in verschillende series van één stijl. Als u uw badkamer inricht met meubilair uit één serie, krijgt u dus een prachtig samenhangend geheel. U kunt echter ook series combineren, wat uw badkamer een wat spannendere uitstraling geeft. Deze uitgebreide collecties met verschillende kleuren zorgen ervoor dat u altijd iets vindt dat geschikt is voor uw badkamer.

Badkamerkast

Heeft u soms het gevoel dat u ruimte tekort komt in uw badkamer voor bijvoorbeeld uw handdoeken of shampoos? In dat geval zijn de badkamerkasten van Bruynzeel perfect om extra opbergruimte mee te creëren in uw badkamer. Bovendien zijn de kasten van Bruynzeel prachtig om te zien en geven ze uw badkamer direct een elegante, luxe uitstraling. Sommige kasten, zoals de Bando serie, kunt u daarnaast ophangen, waardoor uw badkamer ruimer oogt én u daaronder nog plek heeft voor bijvoorbeeld een prullenbak of wasmand.

Het kopen van Bruynzeel

De producten van Bruynzeel zijn van de beste kwaliteit en daar is de prijs dan ook naar. Wij begrijpen dat u daarom niet zomaar sanitair van Bruynzeel aanschaft, maar daar eerst goed over na wilt denken. Wilt u het artikel eerst graag in het echt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze showrooms. Ook kunt u eventuele vragen stellen aan onze klantenservice of het contactformulier op de website invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur