Differnz

Differnz

Differnz biedt alles wat u nodig heeft voor in uw badkamer en toiletruimte. Van wastafels tot aan badmatten: Differnz heeft het in huis. Het Nederlandse merk focust op kwaliteit, met moderne designs en het gebruik van verschillende, sterke materialen. Als u op zoek bent naar trendy producten waar u nog jarenlang plezier van heeft, dan is Differnz een uitstekende keuze!

Complete badkamer

Als u op zoek bent naar een complete inrichting voor uw badkamer en toiletruimte, dan bent u bij Differnz aan het juiste adres. Differnz levert niet alleen al het meubilair, maar ook de bijbehorende accessoires. Differnz is daarom de ideale keuze als u bijvoorbeeld net klaar bent met het verbouwen of renoveren van uw badkamer of toiletruimte. Differnz heeft daarnaast verschillende maten qua meubilair, waardoor de producten geschikt zijn voor zowel kleine als grote badkamers. Bij Differnz kunt u dus altijd terecht voor een complete badkamer.

Modern

Differnz heeft voornamelijk moderne producten in het assortiment. Kenmerkend voor deze producten zijn de strakke designs, in koele kleuren. Deze producten passen daarom perfect in de eigentijdse badkamer en zorgen voor een elegante uitstraling. Daarnaast biedt Differnz tal aan accessoires aan die wat feller gekleurd zijn en uw badkamer direct opvrolijken. Het fijne aan deze accessoires is dat u deze eenvoudig kunt wisselen als u erop uit bent gekeken, terwijl het elegante basismeubilair er tientallen jaren tegenaan kan.

Differnz douchegordijn

Differnz verkoopt ook een groot aantal douchegordijnen, waaruit blijkt dat het merk ook zeker op praktische voordelen voor de consument let. Een bedrukt douchegordijn fleurt namelijk niet alleen uw hele badkamer op, maar is ook een stuk eenvoudiger schoon te houden dan een douchedeur. Daarnaast kunt u een douchegordijn eenvoudig dichtschuiven, waardoor niemand uw douchecabine of bad kan zien. Ook kunt u een douchegordijn in de was gooien, waardoor u minimale tijd kwijt bent aan onderhoud. Het laatste voordeel van een douchegordijn ten opzichte van een douchecabine is dat een gordijn soepel is en meegeeft. Een gordijn neemt daarom minder ruimte in beslag dan een douchecabine.

Wilt u graag een product van Differnz aanschaffen, maar heeft u nog een aantal vragen? Stel deze dan aan onze klantenservice, zij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur