Sealskin Get Wet Custom

Resultaten 0-24 van 24

Get Wet Custom

De Get Wet Custom badwanden, inloopdouches en douchedeuren zijn ontworpen met aandacht voor detail. Het is een kwalitatieve serie die goed past in een moderne badkamer. Het betaalbare design wordt standaard geleverd met chromen en witte accenten.

De scharnieren zijn helemaal boven en onderaan geplaatst, zodat er een ruimtelijke douche ontstaat die ook eenvoudiger is schoon te houden. Magneetprofielen zorgen er vervolgens voor dat de douchedeur perfect sluit.

Eenvoudig te installeren

Get Wet Custom bad- en douchewanden zijn eenvoudig te installeren en zeer nauwkeurig af te stellen, ook ná installatie. Ze zijn tot wel 20mm verstelbaar, daardoor is de glaswand altijd netjes te plaatsen. De stabilisatiesteun is op maat te zagen en onder vrijwel iedere hoek te plaatsen

Get Wet by Sealskin

Get Wet by Sealskin levert betaalbare baden en doucheseries voor de badkamer. Het aanbod is zeer compleet met inloopdouches, douchecabines, nisdeuren, douchevloeren, badwanden, baden of whirlpools in een tijdloos design.

De Get Wet serie heeft altijd een oplossing voor uw badkamer met een keuze uit schuifdeuren, nisdeuren of swingdeuren en glaswanden in diverse afmetingen. Deze zijn te combineren met verschillende douchebakken en douchevloeren. Er kan oneindig gecombineerd worden.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur