Geberit Duofresh

Er zijn hierboven 11 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-11 van 11

Geberit Duofresh

Wilt u af van al die vieze geurtjes in uw toilet? Dat kan nu met Geberit DuoFresh. Dit systeem haalt onaangename geuren direct uit de toiletpot. Of je nu een bestaand toilet hebt of een nieuw toilet wilt installeren, iedereen kan genieten van frisse lucht op het toilet. Waar geurzuivering eerder nog onderdeel was van het inbouwreservoir, is het nu een losse module die in vele Geberit Sigma inbouwreservoirs past.

Hoe werkt Geberit DuoFresh?

De Geberit DuoFresh verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot. Via de spoelbuis en het bodemventiel zuigt de DuoFresh module de vieze lucht aan. Deze wordt geneutraliseerd in het koolfilter en vervolgens terug de toiletruimte ingeblazen via het bedieningspaneel.  Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken.

De bijbehorende koolstoffilter, een inschuifeenheid voor Geberit DuoFresh Sticks én oriëntatielicht zijn makkelijk bereikbaar via de bedieningsplaat.

Handigheidjes

De Geberit DuoFresh module is eenvoudig te combineren met de meeste Sigma bedieningsplaten. Via een sensor wordt het in- en uitschakelen van de module automatisch geregeld. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan en geeft het voldoende licht om in het donker het toilet te kunnen vinden.

Assortiment

Duofresh is een prachtige serie van Geberit, een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel bieden we u daarom een uitgebreid assortiment van Geberit Duofresh, uiteraard aantrekkelijk geprijsd en met een aantal jaar garantie. Bij ons vindt u dan ook alles wat u nodig heeft voor in uw badkamer en toiletruimte, ongeacht uw budget.

Het gehele assortiment Duofresh is bij Sanitairwinkel verkrijgbaar. Heeft u uw Geberit Geberit product niet gevonden op onze website? Stel hier uw vraag over Geberit Duofresh of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur