Aankleedkussens

Je baby aankleden gaat het makkelijkste op een aankleedkussen. Jouw baby heeft dan goede ondersteuning van zijn hoofd en nek, wat het voor jouw baby extra comfortabel maakt. Bekijk ons assortiment aan aankleedkussens.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Aankleedkussen

Jouw baby wil je natuurlijk op de meest comfortabele en veiligste manier verschonen of aankleden. Met een aankleedkussen gaat dit zeer gemakkelijk en ligt jouw baby goed ondersteund.

Groot comfort

Onze aankleedkussens zijn gemaakt van een hoog elastisch comfortschuim voor een langere levensduur en comfortbehoud. Doordat het kussen is voorzien van druk verlagende eigenschappen, is er goede ondersteuning van het hoofd en nekje van de baby. Daarnaast is het aankleedkussen gemaakt van waterdicht materiaal. Een ongelukje is geen probleem omdat het kussen daarna makkelijk schoon te maken is. Een hygiënische keuze dus.

U-vorm

De aankleedkussens hebben een u-vorm zodat jouw baby comfortabel en stabiel in het midden blijft liggen tijdens het verschonen en aankleden. Doordat de zijkanten iets hoger zijn dan het midden creëert het aankleedkussen een veilige omgeving voor jouw baby.

Verschillende kleuren en designs

Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan aankleedkussens. Het is steeds gebruikelijker om de babykamer aan te passen aan de rest van het interieur in huis of aan de kleuren in de babykamer. Daarom hebben wij aankleedkussens in verschillende kleuren en printjes. Zo is er altijd eentje die past bij jouw stijl en babykamer. Maak het aankleedkussen compleet met verschillende accessoires in dezelfde kleurtint of print.

Aankleedkussen kopen

Op zoek naar een geschikte aankleedkussen voor jouw baby? Dan ben je aan het juiste adres bij Sanitairwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan aankleedkussens zodat er altijd een geschikte voor jou bij zit. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur