Billendoekjesdozen

De billendoekjesdoos mag niet ontbreken in jouw kinderkamer. Deze handige doosjes zijn perfect om billendoekjes netjes uit het zicht op te bergen en vochtig te houden. Je vindt in ons assortiment billendoekjesdozen in verschillende kleuren. Zo is er altijd eentje die zal stralen op jouw commode.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Billendoekjesdoos

Met een baby kunnen billendoekjesdozen niet ontbreken op de commode in jouw kinderkamer. Je ontkomt er namelijk niet aan dat je meerdere keren op een dag een luier staat te verschonen. Dan is het wel zo handig als je billendoekjes bij de hand hebt. In een billendoekjesdoos blijven de doekjes goed vochtig en kun je ze eenvoudig uit de verpakking halen. Ook blijft zo de lelijke verpakking van de doekjes uit het zicht.

Altijd billendoekjes binnen handbereik

Door een billendoekjesdoos te kiezen in een kleur die jij mooi vindt, kun je het doosje op de commode laten staan. Zo heb je altijd billendoekjes binnen handbereik. Handig als je de luier van je kindje moet verschonen. Ook kun je een billendoekjesdoos eenvoudig in je luiertas stoppen, zonder dat de doekjes in je tas uitdrogen omdat de verpakking niet goed meer sluit.

Billendoekjesdoos passend in interieur

Doordat wij verschillende kleuren billendoekjesdozen in ons assortiment hebben zul je er altijd wel een vinden die past bij jouw interieur. Met een billendoekjesdoos hoef je zo niet tegen de lelijke plastic verpakking van de billendoekjes aan te kijken. Je kunt de doekjes met een gerust hart in de doosje in beeld laten staan. Zodat je er makkelijk bij kunt als je ze nodig hebt. Billendoekjesdozen zijn herbruikbaar, waardoor ze ook nog eens een slimme koop zijn.

Andere baby verzorgingsproducten

Naast billendoekjes heb je nog producten nodig om je baby goed te kunnen verschonen. Neem ook eens een kijkje in ons assortiment aan luieremmers en aankleedkussens.

Billendoekjesdozen kopen

Ben jij op zoek naar een fijne billendoekjesdoos? Wacht dan niet langer en bestel dit handige product eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur