Luieremmers

Met een baby in huis ontkom je er niet aan dat je meerdere keren op een dag een luier staat te verschonen. Dan is een luieremmer onmisbaar. Deze emmers zijn speciaal ontworpen om ongewenste geurtjes niet te laten ontsnappen. Bekijk hieronder de verschillende luieremmers in ons assortiment. We hebben luieremmers in verschillende kleuren, zo zal er altijd één in je interieur passen.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Luieremmer

Een luieremmer is onmisbaar met een baby in huis. Meerdere keren op de dag sta je immers een luier te verschonen. Dan is het fijn als je niet lang ongewenste geurtjes hoeft te ruiken. Luieremmers zijn speciaal ontworpen om deze vervelende geurtjes niet te laten ontsnappen. In ons assortiment vind je luieremmers in verschillende kleuren, zodat je er eentje kunt vinden die helemaal past bij het interieur van jouw kinderkamer.

Hygiënisch

Door een luieremmer in de kinderkamer neer te zetten kun je luiers snel weggooien, zonder dat er nare luchtjes vrijkomen. Waar een normale prullenbak deze geurtjes niet tegenhoudt, is een luieremmer zo ontworpen dat de luchtjes niet zullen ontsnappen. Zo ruim je de gebruikte luiers van je kindje snel en hygiënisch op en hoef je je geen zorgen te maken over nare geurtjes.

Groot aanbod

De luieremmers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je een emmer uitkiezen die past bij jouw interieur. Op deze manier zul je je niet storen aan de luieremmer en kun je volledig genieten van zijn functionaliteit.

Luieremmer voor wasbare luiers

Ook voor wasbare luiers zijn luieremmers enorm handig. Je hebt dan geen vuilniszak nodig en je kunt de luieremmer gebruiken als wasmand. Maar dan eentje die geen ongewenste geurtjes vrij laat. Zo kun je meerdere luiers opsparen voordat je ze in de wasmachine gooit. Hiermee bespaar je tijd en geld.

Andere baby verzorgingsproducten

Naast luieremmers heb je nog andere producten nodig om je baby goed te kunnen verschonen. Neem ook eens een kijkje in ons assortiment aan billendoekjesdozen en aankleedkussens.

Luieremmer kopen

Ben jij op zoek naar een fijne luieremmer? Wacht dan niet langer en bestel dit handige product eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur