Washandjes

Een baby washandje zorgt ervoor dat jij je baby makkelijk kunt wassen en opfrissen. Bekijk hier het gehele assortiment baby washandjes.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Washandjes

Een babyhuidje is natuurlijk erg gevoelig, met een baby washandje kun je jouw baby zachtjes wassen zonder dat er irritaties ontstaan. Daarnaast is een washandje erg handig om jouw baby eventjes op te frissen na een ongelukje of om even makkelijk te wassen. Een baby washandje is niet alleen functioneel maar ziet er ook heel schattig uit!

Geschikte stoffen

De huid van baby’s is extra gevoelig en daarom is het belangrijk dat de washandjes zijn gemaakt van een goede stof. Onze washandjes zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen zoals katoen. Deze stoffen zijn vriendelijk en geschikt voor de huid van je baby of kind. De washandjes zijn ideaal voor thuis en onderweg.

Diverse kleuren

De baby washandjes zien er schattig en leuk uit, maar zijn ook praktisch door hun zachte stof. De baby washandjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en patronen. Zo kun je altijd jouw washandjes matchen met andere accessoires zoals een baby handdoekje. De artikelen zijn niet alleen heel handig voor jouw baby, maar ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Baby washandjes kopen

Op zoek naar geschikte washandjes voor een baby? Dan ben je aan het juiste adres bij Sanitairwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan baby washandjes zodat er altijd een geschikte voor jou bij zit. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur