Opstapjes

Is jouw kind bezig met het ontdekken van nieuwe dingen en wil hij graag overal bij kunnen? Dan is een opstapje een ideale toevoeging aan het interieur. Met een opstapje kan jouw kind zelfstandig bij het toilet of de wastafel om zijn handen te wassen. Bekijk ons assortiment aan opstapjes.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Opstapjes

Als je klein bent, kun je natuurlijk niet overal makkelijk bijkomen. Met een opstapje ben je net iets groter en maakt dit soms net het verschil.

Zelfstandigheid

Met een opstapje geef je een kind net meer zelfstandigheid dan zonder. Het opstapje is licht waardoor jouw kind deze makkelijk zelf kan verplaatsen. Hierdoor kan jouw kind bijvoorbeeld makkelijk zelf naar het toilet of bij de wastafel om de handen te wassen. Met een opstapje kun je veel kanten op.

Veiligheid

Het opstapje is voorzien van een anti-slip rand aan de onderkant en heeft een anti-slip profiel aan de bovenkant. Hierdoor staat het opstapje stevig, maar glijdt jouw kindje er ook niet makkelijk vanaf. Hierdoor staat jouw kindje veilig op het opstapje.

Verschillende kleuren en designs

Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan opstapjes. Wil je alles in dezelfde kleur als de kinderkamer of wil je liever een opstapje wat past bij de rest van het huis? Geen probleem. De opstapjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en designs. Zo is er altijd eentje die past bij jouw interieur smaak.

Opstapje kopen

Op zoek naar een geschikte opstapje voor jouw kind? Dan ben je aan het juiste adres bij Sanitairwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan opstapjes zodat er altijd een geschikte voor jou bij zit. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur