Badkamermeubelen

Opbergruimte is onmisbaar in de badkamer. Daarom hebben wij een groot assortiment aan badkamermeubels te koop. Zo zit er altijd eentje bij die past bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamermeubelset, een wastafelonderkast of een losse kolomkast. Je hebt de ruimste keuze uit verschillende formaten, materialen, kleuren en extra’s! Badkamermeubels voor ieder budget en iedere smaak shop je nu eenvoudig online. 

Populaire Badmeubelen

Badkamermeubel / Badmeubel

Een badkamermeubel, ook wel badmeubel of wastafelkast genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object en daarmee een echte blikvanger. Daarnaast wordt een badkamermeubel of wastafelmeubel iedere dag door de hele familie gebruikt waarbij alle lades en kastjes intensief worden gebruikt. Voldoende redenen om de vele soorten badmeubels goed ten opzichte van elkaar te vergelijken.

Type badkamermeubels

In de categorie badkamermeubels vind je onder andere badkamerkasten, met keuze tussen onder meer hoge, lage en zijkasten. De badkamerkasten worden veelal gebruikt als extra opbergruimte, naast een spiegelkast en/of een onderbouwkast. Bij ons vind je daarnaast ook complete badmeubelsets, waarbij een onderbouwkast bijvoorbeeld gecombineerd is met een wastafel en een spiegel. Tot slot vind je in ons assortiment fonteinkasten (ook wel toiletmeubels genoemd) en prachtige wastafelbladen.

Badkamermeubel naar jouw wensen

Bij Sanitairwinkel vind je het grootste online assortiment badkamermeubels. Wij hebben dan ook altijd het badmeubel dat past bij jouw wensen. Veel badmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo hebben we bijvoorbeeld badkamermeubels van 60 cm, 80 cm en 100 cm. Ook kun je kiezen voor lades met en zonder grepen. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, je kunt bij ons altijd terecht. Zelfs voor een badkamermeubel van 120 cm.

Verschillende stijlen voor jouw badkamermeubel

Smaken verschillen, vandaar dat we badkamermeubels in verschillende stijlen aanbieden. Geef je de voorkeur aan zwart, industrieel, beton-look of steigerhout? Of kies je liever voor landelijk met eikenhout en tijdloos wit? Wil je volop luxe in de badkamer of juist een goedkoper badkamermeubel? Je vindt het allemaal bij Sanitairwinkel.nl.

Hieronder geven we jou enkele tips voor het kopen van jouw badkamermeubel. Mocht je graag meer willen weten over onze badmeubels, dan voorzien wij jou graag van advies. Uiteraard kun je veel badkamermeubels ook bekijken in één van onze showrooms.

Tips voor de aankoop van badkamermeubels

Allereerst is het van groot belang dat je weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het badkamermeubel. Zo zal een kleine badkamer een kleiner badkamermeubel vereisen dan een grote badkamer. Daarbij kun je met een onderbouwkast veel ruimte besparen. Tegenwoordig zijn badmeubels niet alleen meer in het wit leverbaar, er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar in mat en glans. Dit zorgt er echter wel voor dat je er rekening mee moet houden dat de kleuren van de badmeubels matchen met de kleuren van jouw huidige badkamer.

Badkamermeubel met inbouw- of opbouw wastafel?

Een andere belangrijke keuze is of je de wastafel geïntegreerd wil in het badmeubel of dat je een badkamermeubel met waskom wil. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het badmeubel geplaatst wat een luxe uitstraling geeft én meer ruimte in de lades.

Spullen opbergen in je badmeubel

Indien een badkamermeubel onvoldoende is voor het opbergen van jouw spullen, kun je altijd overwegen één of meerdere spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes te kopen. Op deze wijze kun je alsnog voldoende opbergruimte verkrijgen. Wil je meer comfort en luxe overweeg dan om soft touch ladekasten te nemen voor geruisloos sluiten van lades. De beste ophanghoogte van een badmeubel is 90 cm. Je kunt dan overal goed bij zonder voorover te buigen of te bukken.

Vragen over de aanschaf van een badmeubel?

De volgende vragen kun je jezelf stellen bij de aanschaf van een badkamermeubel:

  • De afmetingen: heb je door het plaatsen van dit badkamermeubel nog wel genoeg ruimte om op een comfortabele wijze gebruik te maken van de badkamer? Ons advies is om de ruimte op te meten, geef ook aan waar de afvoer e.d. zich bevinden. Zo weet je zeker dat alles past in de ruimte. Gebruik onze 3D planner tool voor het maken van het ideale ontwerp van uw badkamer. Uiteraard kun je ook in de showrooms terecht voor advies en hulp bij het maken van jouw plattegrond.
  • De opbergruimte: geven de badmeubels jou genoeg ruimte om al jouw spullen op te bergen? Om hierbij meer gevoel te krijgen kun je jouw spullen in bijvoorbeeld een doos met de afmeting van de lade leggen. Past het erin? Het juiste formaat la is gevonden.
  • Uiterlijk: past het badmeubel bij de andere aanwezig objecten die al in jouw badkamer staan? Bepaal welke objecten absoluut moeten blijven en wat eventueel uit de badkamer kan. Bezoek onze showroom als je twijfelt.
  • Spiegel: beschikt het badmeubel al over een spiegel of moet ik deze nog apart aanschaffen? Met een losse spiegel kun je eenvoudig de stijl van de badkamer aanpassen als je dat na verloop van tijd zou willen.

Door rekening te houden met bovenstaande aandachtspunten kun je op een goede wijze jouw geschikte badkamermeubels aanschaffen waar je jarenlang plezier van zult hebben. In onderstaande video geven we nog meer informatie bij de keuze voor een badkamermeubel.

Keuzehulpvideo badmeubel/badkamermeubel

  

Best beoordeelde badkamermeubels

Met zo'n groot aanbod begrijpen we dat het maken van een keuze niet altijd even gemakkelijk is. Vandaar dat we een Top10 best beoordeelde badmeubels opgesteld hebben. 

Bij Sanitairwinkel ben je op het juiste adres voor diverse badkamermeubels.

Zo hebben we:

Badkamermeubel kopen

Je kunt online eenvoudig jouw ideale badkamermeubel kopen. Heb je vragen dan zijn onze adviseurs telefonisch tot 20.00 bereikbaar voor al jouw vragen Uiteraard kun je ook naar de showroom bij jou in de buurt gaan. Onze adviseurs verwelkomen je graag.

Badkamermeubel merken

Voor de badkamer zijn er vele merken verkrijgbaar. Zo vind je bij ons badmeubels van topmerken als Villeroy & Boch, Saniclass, Adema, Ink, Forzalaque, Differnz, Royal Plaza, en Wiesbaden.

Saniclass Badmeubelen Villeroy en Boch Badmeubelen Ink badmeubelen Forzalaqua Badmeubelen  

Differnz badmeubelen
 Adema badmeubelen  Royal Plaza badmeubelen  Wiesbaden badmeubelen