Halfhoge badkamerkast

Een badkamerkast lager dan 100cm is te klein, maar een hoge kast van 160cm en hoger is te groot? Dan is de halfhoge badkamerkast de perfecte oplossing. Wel veel opbergruimte, maar weinig hoogte. Halfhoge badkamerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Hierdoor is er ook voor jouw badkamer een perfect exemplaar te vinden. Bekijk ze hieronder.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1524 reviews

Halfhoge badkamerkast

Opbergruimte nodig in de badkamer? Dan is een halfhoge badkamerkast misschien de perfecte oplossing voor jouw badkamer. Een halfhoge kast valt qua hoogte tussen een hoge en lage kast. De hoogte van de kast is 100 tot 160cm.

Andere kasthoogtes

Een badkamerkast is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, die zijn opgedeeld in drie soorten. Naast de halfhoge kasten zijn dat: Lage badkamerkasten en hoge badkamerkasten. Lage kasten zijn lager dan 100cm. Hiermee zijn ze geschikt voor net wat extra opbergruimte in de badkamer. Hoge kasten zijn hoger dan 160cm. Deze zijn erg populair omdat ze veel ruimte hebben voor opslag, maar weinig ruimte in de badkamer in beslag nemen.

Halfhoge badkamerkast kopen

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment halfhoge badkamerkasten waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je nieuwe badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.