Hoge badkamerkast

Werk de hoogte in bij het opbergen van je spullen in de badkamer en ga voor een hoge badkamerkast. Ons assortiment hoge kasten kan aan zo ongeveer elke badkamer worden aangepast, met een stijlvolle collectie van deur- en ladeontwerpen. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, materialen en houtsoorten, zodat de hoge badkamerkast helemaal in je badkamerinterieur kan opgaan.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1507 reviews

Badkamerkast hoog

Zijn alle producten in je badkamer je een doorn in het oog? Dan is een badkamermeubel de ideale uitkomst. Werk de hoogte in om extra veel badkamerspullen op te kunnen bergen. Een hoge badkamerkast, ook wel kolomkast genoemd, is stijlvol en elegant en ook nog eens enorm praktisch. Een hoge badkamerkast neemt namelijk maar weinig loopruimte in, maar biedt wel veel opbergruimte. Hoge badkamerkasten komen in veel verschillende kleuren, stijlen en maten, waardoor er ook voor jouw badkamer een geschikt exemplaar te vinden is!

De kolomkast: ideaal voor kleine badkamers

Een hoge kast in de badkamer is perfect voor de kleinere badkamer. Een kleine badkamer betekent helaas niet dat je ook maar weinig spullen hebt om op te bergen. Met een hoge badkamerkast heb je genoeg plek om al je flesjes en handdoeken op te bergen. Hoge badkamerkasten komen in verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Kies voor een kleinere badkamer bijvoorbeeld voor een hoge badkamerkast die niet zo diep is. Hierdoor zal deze hoge kast niet gauw in de weg staan in je badkamer.

Deuren hoge badkamerkast

Als je een kolomkast uitzoekt hebt je enorm veel keuze in deuren. Eén deur? Twee deuren? Of helemaal geen deuren? Deze hebben we allemaal in ons assortiment. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit hoge badkamerkasten met een handgreep, of met een verborgen handgreep. Wil je dat de deur naar rechts open gaat of juist naar links? Dit is allemaal mogelijk!

Softclose sluiting

De meerderheid van de deuren van onze hoge badkamerkasten heeft een softclose sluiting. Dit houdt in dat de deur langzaam dichtvalt en er dus geen harde klap te horen is. Daarnaast is een belangrijk voordeel van een softclose sluiting dat de kast langer meegaat doordat hij minder vaak klappen hoeft op te vangen.

Kolomkasten in meerdere kleuren

Hoge badkamerkasten komen in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar iets in houtkleur? Zwart? Wit? Groen? Dit, en nog veel meer, is allemaal mogelijk! Ook kun je kiezen voor een glanzende afwerking of juist een matte afwerking. Met de juiste kleur hoge badkamerkast maak jij je badkamer helemaal af!

Verschillende stijlen hoge badkamerkasten

Een hoge badkamerkast is slank en elegant en staat perfect in veel verschillende stijlen badkamers. Ga je voor landelijk met een houten hoge badkamerkast? Of ga je liever voor een strakke zwarte of witte badkamerkast? Door de grote hoeveelheid hoge badkamerkasten in ons assortiment zal er ook voor jouw badkamer een geschikt exemplaar te vinden zijn.

Combineren met een wastafelkast

De hoge badkamerkast is perfect te combineren met een wastafelkast. Ook de wastafelkast is ideaal om spullen in op te bergen. Daarnaast verbergt de wastafelkast ook mooi de sifon die onder de wastafel hangt. Wastafelkasten en hoge badkamerkasten komen in zoveel verschillende stijlen, kleuren en materialen dat er altijd mooie combinaties te maken zijn. Of kies twee badmeubels uit dezelfde serie, dan weet je zeker dat het goed zit.

Badkamerkast hoog kopen

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment hoge badkamerkasten waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je hoge badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.