Bruynzeel badkamermeubel

Bij een Bruynzeel badkamermeubel staat kwaliteit, comfort en design voorop. Naast de bekende keukens maakt het Nederlandse merk ook badkamermeubels. Als je op zoek bent naar een badmeubel dat er mooi uitziet en jarenlang meegaat, dan is Bruynzeel een goede investering. Bekijk hieronder alle badkamermeubels van Bruynzeel in verschillende maten en stijlen.

Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Bruynzeel badkamermeubels

Met een Bruynzeel badkamermeubel haal je een badmeubel in huis waarbij kwaliteit, comfort en design vooropstaan. Bruynzeel is opgericht in 1897 en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in Nederland. Als je op zoek bent naar een badmeubel dat er mooi uitziet, functioneel is en jarenlang meegaat, dan is een badkamermeubel van Bruynzeel een goede investering.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke pijler voor het Nederlandse merk Bruynzeel. Zo worden alle producten uitvoerig getest. Omdat Bruynzeel kwalitatief hoogwaardige onderdelen gebruikt, bieden zij maar liefst 10 jaar garantie op alle badkamermeubels uit het vakhandel-assortiment.

Comfort

Producten van Bruynzeel zijn ontworpen voor gebruik in het dagelijkse leven. Met een Bruynzeel badkamermeubel haal je comfort in huis. De meubels bieden de perfecte oplossing voor elk opbergprobleem dat je hebt. Heb je veel spullen? Is je badkamer groot of klein? Voor elke ruimte is er een Bruynzeel badkamermeubel beschikbaar.

Design

De oude geschiedenis van het bedrijf Bruynzeel staat vernieuwing niet in de weg. Vernieuwende design staat voorop bij Bruynzeel. De badkamermeubels van Bruynzeel zijn prachtig om te zien en geven de badkamer direct een elegante, luxe uitstraling.

Series

Bruynzeel badkamermeubels zijn beschikbaar in verschillende series. Dit maakt het gemakkelijk om een badkamer samen te stellen waarbij alles perfect bij elkaar past. Of combineer verschillende series met elkaar voor een spannend geheel.

Het kopen van Bruynzeel

Je koopt Bruynzeel badkamermeubels gemakkelijk bij ons online. Neem voor advies contact op met onze klantenservice. Wil je het artikel eerst graag in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur