Kindertoiletten

Een van de mijlpalen in het zelfstandig worden voor je kind is het zindelijk worden. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Inspireer je kind door middel van Kindertoiletten bij Sanitairwinkel. Van kinder wc's en potjes tot aan kinder wc-brillen.

Resultaten 0-24 van 128

Kindertoiletten

Een van de mijlpalen in het zelfstandig worden voor je kind is het zindelijk worden. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Inspireer je kind om zelfstandig naar het toilet te gaan door middel van kindertoiletten bij Sanitairwinkel. 

Van potje naar kinder wc

Wanneer kinderen wat ouder worden ga je ze stimuleren om zindelijk te worden. Elke nieuwe poging een stapje dichterbij het afscheid nemen van de luier. Vaak begin je met een potje om ze hieraan te laten wennen. Als ze wat ouder zijn dan is een wc-bril verkleiner ideaal. Zo kunnen ze zelfstandig naar de wc waarbij ze makkelijker op de bril kunnen zitten. Maar wat zal je kindje trots zijn wanneer hij of zij eigen wc heeft. Ontdek al deze producten en nog veel meer bij Sanitairwinkel.

Wc-bril verkleiner

De wc-bril verkleiner helpt je kindje met zindelijk worden. Voor kinderen is een normaal toilet nog vaak te groot. Met behulp van de verkleiner is dat probleem opgelost. Je plaats het artikel eenvoudig op de toiletbril. Zo kan je kindje in alle comfort gebruikmaken van het normale toilet.

Kinder wc-brillen

Heb je een kinder wc op het oog en wil je daar een bijpassende kinder toiletbril bij? Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment wc-brillen voor kinder wc’s. Deze brillen kenmerken zich door een kleinere opening en zijn speciaal gemaakt om op een kindertoilet te passen.

Verschillende soorten en afmetingen

Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan kindertoiletten. We hebben verschillende soorten, kleuren en maten van wc-brillen en verkleiners. Hierdoor zal er altijd eentje bij zitten die mooi matcht met je interieur en waar je kindje blij van wordt.

kindertoiletten kopen

Ben jij op zoek naar praktische en mooie kindertoiletten of potjes? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur