Wc-bril verkleiners

De wc-bril verkleiner helpt je kindje met zindelijk worden. Voor kinderen is een normaal toilet nog vaak te groot. Met behulp van de verkleiner is dat probleem opgelost. Je plaats het artikel eenvoudig op de toiletbril. Zo kan je kindje in alle comfort gebruikmaken van het normale toilet. Bekijk hieronder ons assortiment wc-bril verkleiners.

Resultaten 0-24 van 31

Wc-bril verkleiners

Wc-bril verkleiners zijn een handig hulpmiddel om je kindje zindelijk te krijgen. Voor kinderen is een normaal toilet nog vaak te groot. Met behulp van de verkleiner is dat probleem opgelost. De verkleiner is een speciale wc-bril die je op je wc plaatst. De zitting is speciaal ontworpen voor kindjes. Zo kunnen ze comfortabel gebruikmaken van het toilet.

Onmisbaar

Een wc-bril verkleiner is onmisbaar in de zindelijkheidstraining van je kindje. Door een wc-bril verkleiner te gebruiken raken kinderen gewend aan het gebruiken van de normale wc. Vaak begin je de zindelijkheidstraining met een potje. Als je kindje dit al goed doorheeft kun je overstappen op de wc-bril verkleiner. Zo worden ze helemaal klaargestoomd voor het gebruiken van de ‘grote mensen’-wc.

Universeel

Wc-bril verkleiners zijn universeel te gebruiken. Ze passen goed op alle toiletten en zullen ook niet zomaar verschuiven. De verkleiners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met leuke afbeeldingen erop. Zo maak je het voor je kindje leuker om naar het toilet te gaan.

Zelfstandig

Om je kindje nog zelfstandiger te maken bij een bezoek aan het toilet kun je een opstapje bij de wc plaatsen. Zo kan je kindje zelf op de wc plaatsnemen en hoef je ze er niet steeds zelf op te tillen. Ook leren ze zo nog zelfstandiger te worden bij het toiletbezoek.

Wc-bril verkleiner kopen

Ben je op zoek naar een wc-bril verkleiner? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur