Potjes

Ontgroeit je kindje de luiers? Dan is het tijd voor een potje. Een plaspotje is ideaal voor kinderen van 1 tot 2 jaar. Op het potje kunnen kindjes leren om naar de wc te gaan. Potjes zijn ergonomisch gevormd en bieden optimaal zitcomfort voor je kleintje. Bekijk hieronder ons assortiment aan potjes. We hebben potjes in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor zal er altijd eentje bij zitten die mooi matcht met je interieur.

Resultaten 0-24 van 25

Potje

Elk kindje zal er een keer aan moeten beginnen: zindelijkheidstraining. Als eerste stap kun je een potje introduceren. Een plaspotje is ideaal voor kinderen van 1 tot 2 jaar. De potjes zijn ergonomisch gevormd en bieden optimaal zitcomfort voor je kleintje. Voor je het weet zijn luiers verschonen verleden tijd!

Gebruik potje

Op een potje kan jouw kindje comfortabel leren om zindelijk te worden. Een potje is namelijk speciaal ontworpen zodat je kleine dreumes er in alle comfort op kan zitten. Na gebruik leeg je het potje in de wc. Maak het potje vervolgens schoon onder de kraan, eventueel met een sopje en een doekje. Zo is het potje eenvoudig weer klaar voor de volgende boodschap.

Wat komt er na het potje?

Vaak begin je met een potje om kindjes te laten wennen aan zindelijk zijn. Is je kindje al wat ouder en groter? Dan kun je voor een toiletverkleiner kiezen. Met een toiletverkleiner kan je kindje gebruikmaken van het normale toilet. Hierdoor leren ze nog beter om gebruik te maken van de wc.

Potjes in verschillende kleuren

Een potje is natuurlijk heel functioneel, maar het oog wilt ook wat! Gelukkig zijn potjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zal er altijd eentje bij zitten die mooi matcht met je interieur en waar je kindje blij van wordt.

Potje kopen

Ben je op zoek naar fijn, mooi en handig potje? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur