Tandenborstelhouders

Tandenborstelhouders

Het is niet prettig en ook niet erg hygiënisch wanneer uw tandenborstel steeds op de grond of in de wasbak valt. Als u geen goede plek heeft om uw tandenborstel op te bergen wil dat nog wel eens gebeuren. Gelukkig is dit erg makkelijk op te lossen met een hippe tandenborstelhouder van Sanitairwinkel!

Welke tandenborstel is nou die van u?

Met vijf verschillende tandenborstels op de wastafel is het nog wel eens lastig te onthouden welke tandenborstel van u is. Dat lijkt een klein probleem, maar ’s ochtends wilt u natuurlijk het liefst dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Elke keer een nieuwe tandenborstel pakken wanneer u het vergeten bent is ook niet erg economisch. Wij hebben verschillende tandenborstelhouders die u helpen onthouden met welke tandenborstel u uw tanden mooi wit houdt.

Geen beker maar een design tandenborstelhouder

Als u een mooie wasbak heeft wilt u deze natuurlijk netjes houden. Een hoopje tandenborstels ziet er dan rommelig uit en een eenvoudige beker doet soms afbreuk aan een mooie moderne of landelijke badkamer. Bij Sanitairwinkel hebben we daar de perfecte oplossing voor. Wat denkt u bijvoorbeeld van de trendy tandenborstelhouders van Sealskin? Verkrijgbaar in diverse varianten, waardoor er vast ook eentje bij zit die perfect bij uw wastafel past.

Zowel voor elektrische als handtandenborstels

Veel mensen poetsen tegenwoordig elektrisch. Dit is hartstikke goed voor uw tanden, maar minder goed voor de ruimte op de wasbak. Daarom heeft Sanitairwinkel ook tandenborstelhouders voor elektrische tandenborstels. Zo kan het hele gezin lekker makkelijk zijn tandenborstel kwijt. Heeft u geen plek voor een tandenborstelhouder op de wasbak? Dan is een houder die u aan de muur kunt hangen een mooi alternatief!

Ook tandenborstelhouders vindt u in vele merken. Zo kunt u onder andere kiezen voor een tandenborstelhouder van Tiger, Haceka, Sealskin of Globo.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur