Hoekwastafels

Een hoekwastafel biedt de perfecte uitkomst voor bepaalde ruimtes waar niet voldoende mogelijkheden zijn voor een grotere wastafel. De hoekwastafel is daarom ook met name populair op bijvoorbeeld het toilet. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en kun je heel makkelijk gewoon je handen wassen. Al met al hebben we bij Sanitairwinkel veel aandacht besteed aan het aanbieden van een zo groot mogelijk assortiment aan verschillende wastafels.

Resultaten 0-24 van 113

Waarom een hoekwastafel?

Een hoekwastafel is een voorbeeld van een zeer specifiek product dat voornamelijk onder bepaalde omstandigheden heel goed gebruikt kan worden. Er zijn dan ook verschillende redenen te bedenken waarom een hoekwastafel bij jou op de wc of in de badkamer beter past dan een wastafel in een meer traditionele vorm. Om je een beter beeld te geven van het product, gaan we bij deze dieper in op de voordelen van een hoekwastafel. Deze bestaan namelijk uit:

Optimale gebruikmaking van ruimte

De meest bekende reden om voor een hoekwastafel te kiezen, is de ruimtelijke efficiëntie. Met een hoekwastafel maak je namelijk optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Heb je bijvoorbeeld een wat kleinere badkamer of wil je graag een kraantje op de wc plaatsen? Dan is een wastafel van dit formaat 100% zeker de juiste optie.

Net zo bruikbaar als grote wastafel

En het fijne van een hoekwastafel is verder dat het net zo bruikbaar is als een grotere variant. Je kunt er namelijk precies hetzelfde mee. Je handen wassen, een doekje nat maken of je haren mee doen. Het is allemaal mogelijk. Dit is nog een grote reden om je geen zorgen te maken over het formaat van de wastafel. Het heeft verder dezelfde functies.

Verscheidene designmogelijkheden

Verder zijn er ook qua designmogelijkheden meer dan genoeg verschillende kanten die je op kunt. Van de meer traditionele witte look, tot een meer moderne, kleurrijke uitstraling. Alle opties zijn in principe mogelijk. Daarom is het voor de klant ook zo fijn dat we bij Sanitairwinkel de beschikking hebben over een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt dan ruim de tijd nemen om alle opties te bekijken. De kans dat je iets vindt dat naar jouw smaak is, is dan bijzonder groot.

Hoge kwaliteit materialen

Daarnaast mag het aan kwaliteit uiteraard niet ontbreken. Om precies die reden maken we bij Sanitairwinkel alleen gebruik van producten van de allerhoogste kwaliteit. Gemaakt van bijvoorbeeld keramiek of roestvrijstaal gaat het om materialen die voor een hele lange tijd intact blijven.

Hoekwastafel kopen

Als je jouw wastafel in een hoek wilt plaatsen in je badkamer zul je dus gebruik moeten maken van een hoekwastafel. Wij hebben een uitgebreid assortiment hoekwastafels waardoor je altijd een wastafel vindt die aan al jouw wensen voldoet. Een hoekwastafel kopen is dan ook een kwestie van het assortiment bekijken en beslissen welke optie het beste in jouw badkamer of wc tot zijn recht komt.

Heb je vragen over een wastafel? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze adviseurs, zij zullen je helpen bij de keuze van de juiste hoekwastafel.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur